Μπορεί να ανακηρυχτεί και επίσημα ως ο «βασιλιάς του Isle of Man» όσον αφορά στα τετράτροχα οχήματα, διαλύοντας τον ανταγωνισμό κάθε χρονιά και σε κάθε του προσπάθεια.

Ο Mark Higgins κατέβασε ακόμα περισσότερο το χρόνο στη φημισμένη διαδρομή των 60,72 χιλιομέτρων, οδηγώντας το Impreza WRX STi το οποίο προετοιμάστηκε για την περίσταση από την Subaru Αμερικής, την Prodrive και την Subaru Tecnica International (STI). Ο 47χρονος Βρετανός σταμάτησε το χρονόμετρο στα 17 λεπτά και 35.139 δευτερόλεπτα, με μέση ωριαία ταχύτητα 207 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε πως, στην πρώτη προσπάθεια του είχε κάνει χρόνο 17 λεπτά και 49,75 δευτερόλεπτα με το «θηρίο» των 550 ίππων, σπάζοντας συνεχώς τα δικά του ρεκόρ. Η οδήγησή του στο στενό και επικίνδυνο circuit δρόμου του μικρού νησιού ήταν εκπληκτική, περνώντας με απίστευτες ταχύτητες δίπλα στις αυλές των σπιτιών, τα πεζοδρόμια και τους τοίχους.

Απολαύστε τον τρομερό Βρετανό στο θρυλικό Isle of Man, στον αγώνα όπου οι άντρες γίνονται ήρωες, στην απόλυτη δοκιμασία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης