Εκπληκτική μάχη μεταξύ αγωνιστικού του WRC και ποδηλάτου

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018, 09:57
Εκπληκτική μάχη μεταξύ αγωνιστικού του WRC και ποδηλάτου

H Red Bull και η Hyundai Motorsport πραγματοποίησαν μία διαφορετική από τα συνηθισμένα κόντρα, προκειμένου να δουν τι είναι γρηγορότερο στις απαιτητικές διαδρομές ενός βουνού, ένα τετράτροχο ή ένα δίτροχο.

Από τη μία βρέθηκε ο επαγγελματίας οδηγός Dani Sordo με το αγωνιστικό i20 WRC και από την άλλη ο πρωταθλητής freerider, Andreu Lacondeguy. Το ραντεβού δόθηκε στην κορυφή του λόφου Lousa στην Ιβηρική χερσόνησο, σε μία ιστορική διαδρομή του Ράλι Πορτογαλίας των δεκαετιών του 1980 και του 1990.

Οι δύο αθλητές ακολούθησαν διαφορετικές διαδρομές, ωστόσο σε κάποια σημεία συναντιόντουσαν, με το θέαμα να είναι συναρπαστικό. Νικητής σε αυτήν την εκπληκτική κούρσα αναδείχθηκε ο Sοrdo, χτυπώντας με διαφορά ελάχιστων δευτερολέπτων το κουδουνάκι.

Ο σπεσιαλίστας Ισπανός αναβάτης έδωσε ρεσιτάλ με το ποδήλατό του, όμως η οδήγηση του Dani ήταν αψεγάδιαστη. Μάλιστα, ο Andreu Lacondeguy δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει «τρελό», λέγοντας ότι δεν έχει δει άνθρωπο να οδηγεί με τέτοιο τρόπο. Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018, 11:01