Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας από τους κορυφαίους Έλληνες οδηγούς ράλι, με κατακτήσεις πρωταθλημάτων και σπουδαία αποτελέσματα στο Ράλι Ακρόπολις, θα πραγματοποιήσει δοκιμές με μία από τις χωμάτινες φόρμουλες που συμμετέχουν στο EKO Racing Dirt Games.

Πρόκειται για έναν θεσμό που έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη των οδηγών αλλά και των θεατών, καθώς προσφέρει πολύ θέαμα αλλά και οδηγική απόλαυση σε όσους βρίσκονται πίσω από το τιμόνι.

O Σωκράτης Τσολακίδης έχει κατακτήσει δύο φορές το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον Ιππόδρομο

Την ερχόμενη Κυριακή, 21 Απριλίου, ο οδηγός από τη Θεσσαλονίκη θα καθίσει στο μπάκετ του SR Crosscar «Πάω για να το διασκεδάσω» δήλωσε στο zougla.gr ο οδηγός από τη Θεσσαλονίκη… για να πάρει μία γεύση από τα λιλιπούτεια «θηρία». Η δοκιμή θα πραγματοποιηθεί στον Ιππόδρομο Μαρκοπούλου, όπου είναι προγραμματισμένο track day για όσους τρέχουν στον συγκεκριμένο θεσμό.

Το zougla.gr επικοινώνησε με τον Σωκράτη Τσολακίδη, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δέχτηκα μία πρόταση από τον Λάμπρο Αθανασούλα για να δοκιμάσω μία από τις χωμάτινες φόρμουλες που τρέχουν στον θεσμό των Dirt Games. Πάω για να το διασκεδάσω και να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι την απόλαυση που προσφέρουν τα συγκεκριμένα μονοθέσια».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης