Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε… ντέρμπι εξελίχτηκε η ψηφοφορία του zougla.gr σχετικά με το αυτοκίνητο που θα ήθελε να δει να Δύο αυτοκίνητα που θα θέλαμε να βλέπουμε σε κάθε αγώνα!τρέχει ο Μάριος Ηλιόπουλος στην ανάβαση Διονύσου την Κυριακή 30 Απριλίου.     

Η επιλογή αφορούσε τα δύο… τέρατα που έχει στην διάθεσή του ο γνωστός «Μάριο» και συγκεκριμένα το Ford Fiesta WRC αλλά και το Audi R8 LMS Ultra το οποίο εμφανίστηκε πρόσφατα και… ξαφνικά στην ανάβαση της Ριτσώνας.

Το μεν Fiesta είναι ένα καλά στημένο αγωνιστικό αυτοκίνητο και δείχνει να ταιριάζει στην ελληνική πραγματικότητα, το δε Audi είναι ένα εντυπωσιακό αγωνιστικό όχημα που χρειάζεται ακόμα δουλειά, αλλά ο κόσμος δείχνει πως το… θέλει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τελική επιλογή είναι του... 'Μάριο'

Πώς ψήφισε το κοινό…
Στο γκάλοπ που διενεργήσαμε, ψήφισαν συνολικά 811 φίλοι των αγώνων. Από αυτούς, οι 411 επέλεξαν το Ford Fiesta WRC και οι 400 το Audi R8 LMS Ultra. Ποσοστιαία, το Fiesta επέλεξε το 50.68% και το Οριακή… ήταν η νίκη του Ford Fiesta WRCR8 το 49.32% του κοινού. Αξίζει να σημειώσουμε πως στην… διπλοψηφοφορία (αυτοί δηλαδή που έριξαν περισσότερες από μία ψήφους!) το Audi είχε μεγαλύτερη απήχησ!

Σε κάθε περίπτωση η αγάπη του κόσμου για να απολαύσει κορυφαία αγωνιστικά αυτοκίνητα είναι δεδομένη και το μόνο σίγουρο είναι πως αν υπήρχε και τρίτη… απάντηση όλοι θα απαντούσαν «και τα δύο»!!!

Η τελική επιλογή είναι του αγωνιζόμενου Μάριου Ηλιόπουλου καθώς η ψηφοφορία που διενεργήσαμε ήταν καθαρά και μόνο πρωτοβουλία του zougla.gr. Υπομονή καθώς την απάντηση με το τι αυτοκίνητο θα τρέξει, θα την πάρουμε σε λίγες ημέρες…

 Αποτελέσματα Ψηφοφορίας
 Αυτοκίνητο  Ψήφοι  Ποσοστό
 Ford Fiesta WRC  411  50.68%
 Audi R8 LMS Ultra  400  49.32%

Το Ford Fiesta WRC...

To Audi R8 LMS Ultra

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης