Κατά τη διάρκεια του εναρκτήριου αγώνα του φετινού πρωταθλήματος Monster Energy Supercross, στο Anaheim της Καλιφόρνια, συνέβη ένα απίστευτο περιστατικό μεταξύ δύο αναβατών.

Στο supercross οι επαφές και οι πτώσεις δεν είναι κάτι σπάνιο. Η χωμάτινη επιφάνεια και η χάραξη της πίστας με τις συνεχόμενες φουρκέτες και τα άλματα, δυσκολεύουν αρκετά τις προσπάθειες των αναβατών κάτι που αναγνωρίζουν όλοι ή καλύτερα σχεδόν όλοι. Όπως φαίνεται, ορισμένοι δεν μπορούν να συγκρατήσουν εύκολα τα νεύρα τους και ξεσπούν με άσχημο τρόπο, όπως ο Weston Pieck.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε μια φουρκέτα, ο Vince Friese προσπάθησε να περάσει από την εσωτερική τον Pieck. Οι δύο αναβάτες συγκρούστηκαν και έπεσαν στο έδαφος, με τον δεύτερο να σηκώνεται πάνω, να γρονθοκοπεί με μανία τον συναθλητή του και να τον απωθεί εκτός πίστας.

Από αγωνιστικής πλευράς ο Pieck είχε δίκιο, καθώς λίγη ώρα νωρίτερα ο Friese τον είχε κλείσει επίτηδες και τον είχε πετάξει έξω. Η αντίδραση του ωστόσο, ήταν απαράδεκτη, με την ομοσπονδία να τον αποκλείει από τον αγώνα και να τον τιμωρεί με πρόστιμο 5.000 δολαρίων.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης