Στο Marlins Cup του Μαϊάμι φιλοξενήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο (21-22 Ιανουαρίου) το Race Of Champion, παρουσία των κορυφαίων οδηγών του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το ROC φιλοξενήθηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τους οδηγούς από τα πρωταθλήματα της F1, του WRC, του Nascar, του DTM, του WEC και του Indycar να προσφέρουν εξαιρετικό θέαμα. Οι συμμετέχοντες το διασκέδασαν αφάνταστα, με τον Sebastian Vettel να διατηρεί τα σκήπτρα στην κατηγορία των Εθνών, κερδίζοντας μόνος του τα αδέλφια Kurt και Kyle Bush της ομάδας USA NASCAR.

Αυτή ήταν η έβδομη νίκη για τον Vettel και τη Γερμανία στον Αγώνα των Πρωταθλητών. Στην αναμέτρηση μεταξύ των ΗΠΑ και του Υπόλοιπου Κόσμου, ο Petter Solberg επικράτησε του Scott Speed και έδωσε στην Ευρώπη ακόμη ένα τρόπαιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι οδηγοί διαγωνίστηκαν με διάφορα οχήματα, όπως τα Ariel Atom Cup Car, Radical SR3 RSX, Whelen NASCAR, KTM X-Bow Comp R και Fiesta RX. Συμμετείχαν δεκάδες νυν και πρώην οδηγοί, μεταξύ των οποίων οι Jenson Button, Felipe Massa, Juan PabloMontoya, David Coulthard, Tom Kristensen και Travis Pastrana.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης