Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην περιοχή Πισσούρι της Κύπρου θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Νοεμβρίου η ομώνυμη ανάβαση στην οποία θα συμμετάσχουν κορυφαίοι οδηγοί από Κύπρο, Ελλάδα και… Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο Ο δικός μας Κώστας Πατσουρέας ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Κύπρο… αγώνας θα διεξαχθεί για πρώτη φορά έχοντας την στήριξη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου αποτελείται από μία ειδική διαδρομή μήκους 2.5 χιλιομέτρων, όπου οι αθλητές – οδηγοί θα τρέξουν δύο φορές…

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία οι οδηγοί θα είναι περίπου 30, που θα τρέξουν με αγωνιστικά αυτοκίνητα που κάθε φίλαθλος θα ήθελε να θαυμάσει από κοντά… Στον αγώνα θα κάνει την εμφάνισή του και ένα Mitsubishi EVO 500 ίππων βαμμένα στα ελληνικά χρώματα και οδηγό τον γνωστό οδηγό Κώστα Πατσουρέα ο οποίος φέτος έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα αναβάσεων στην κατηγορία Formula Saloon.

O Κώστας Πατσουρέας έχει το δικό του τρόπο να ξεσηκώνει τους θεατές...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δηλώσεις Πατσουρέα στο zougla.gr
O αγαπημένος των θεατών ταξιδεύει για την Κύπρο την Πέμπτη το πρωί και λίγο πριν αναχωρήσει έκανε τις δηλώσεις του στο zougla.gr: «Δέχτηκα την πρόσκληση από τον διοργανωτή και παλαιό μου Στόχος για τον Έλληνα πρωταθλητή είναι να κατακτήσει τη νίκη και στον αγώνα της Κύπρου στον οποίο θα τρέξουν πολλά… τέρατα! φίλο Στέλιο Κυθρεώτη για να κοντραριστώ με τα υπερβολικά δυνατά Mitsubishi Evo and Subaru Impreza της Κύπρου, από τα οποία φέτος κατέκτησαν και το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ταχύτητας time attack. Οι ιπποδυνάμεις σε αυτά τα αγωνιστικά ξεπερνούν τους 800 ίππους και σίγουρα τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Θέλω να ικανοποιήσω τις απαιτήσεις των Ελλήνων και Κύπριων φιλάθλων που ξέρω ότι με αγαπούν και με υποστηρίζουν σε κάθε αγωνιστική μου προσπάθεια. Στόχος μου είναι η νίκη στην πρώτη θέση της γενικής και με ρεκόρ που θα δυσκολευτούν να σπάσουν τα επόμενα χρόνια οι αγαπημένοι συναθλητές!»

Την Κυριακή δοκιμές και αγώνας
Σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου οι αγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μία δοκιμή και αμέσως μετά θα ακολουθήσου δύο σκέλη προκειμένου να μάθουμε τον μεγάλο νικητή. Η επίσημη λίστα των συμμετεχόντων θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Άρης Μυριδάκης


Ο Κώστας Πατσουρέας κατέκτησε φέτος τον τίτλο του πρωταθλήματος αναβάσεων στην κατηγορία Formula Saloon...O οδήγηση του Έλληνα αθλητή είναι μόνιμα... ψυχασθενική!

         

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης