του Νίκου Βιτσιλάκη

Για το ταλέντο του 11χρονου Βασίλη έχουμε αναφερθεί εκτενώς εδώ και έκτοτε τον παρακολουθούμε να διαγράφει μια μεγάλη πορεία σε αγώνες MiniGP εντός και εκτός Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πολυτάλαντος μικρός μας αναβάτης πρέπει να συνεχίσει την προσπάθειά του και να μας κάνει υπερήφανους με τις εμφανίσεις του (όπως εδώ και εδώ ), πλην όμως τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα. Οι αγώνες, ειδικά αυτοί του εξωτερικού, απαιτούν μεγάλες δαπάνες και τα χρήματα της ομάδας δεν επαρκούν για να καλύψουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2019. Σκέφτηκαν λοιπόν οι γονείς του μικρού μας αστεριού να κάνουν ένα διαγωνισμό, που θα δώσει σε έναν τυχερό ένα ηλεκτρικό ποδήλατο Superior αξίας 2.200€ και στο Βασίλη τη δυνατότητα να συνεχίσει την πορεία του για το motoGP. Θα υπάρξουν όμως και άλλοι τυχεροί, με μοναδικά και πολλά δώρα που θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες μέρες.

Οπότε, αν θέλετε και εσείς να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, μπορείτε να αποκτήσετε τους λαχνούς σας τώρα, να μπείτε στην κλήρωση, να μείνετε συντονισμένοι και να βγείτε διπλά κερδισμένοι! Για να πάρετε τους λαχνούς σας πρέπει να γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της Eurobank (IBAN GR1002603280000920200646817) και με αιτιολογία το email σας προκειμένου να τους παραλάβετε. Ο κάθε λαχνός κοστίζει μόλις 2€ και μπορείτε να πάρετε όσους θέλετε. Το μεγάλο δώρο θα προκύψει από τα 4 τελευταία ψηφία του πρώτου αριθμού της κλήρωσης του λαϊκού λαχείου, που θα γίνει στις 26 Μαρτίου 2019, ενώ τα υπόλοιπα δώρα θα κληρωθούν στο κατάστημα Planetbikes, Λεωφόρος Πεντέλης 2 – Βριλήσσια, την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 με ηλεκτρονική κλήρωση και μετάδοση μέσω live streaming από τη σελίδα Vasilis Panteleakis #3 στο facebook. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης