Ένα Panigale 959 και ένα Panigale V4R ήταν οι μοτοσυκλέτες που οδήγησε στη Γερμανία ο Βασίλης Κορωνάκης, εντυπωσιάζοντας άπαντες στο πλαίσιο της διοργάνωσης Ducati 4U.

Ο νεαρός Έλληνας αναβάτης σημείωσε τον ταχύτερο γύρο στην πίστα Oschersleben της Γερμανίας. Οι δυο Panigale, μια «προσαρμογής» και μια αξιώσεων, βρέθηκαν στα χέρια του Βασίλη Κορωνάκη με τις ευλογίες της Ducati Γερμανίας, η οποία και τις παραχώρησε στον Έλληνα αναβάτη για τις ανάγκες των χρονομετρημένων δοκιμών του Ducati 4U. Παρά την αρχική απορία όσων αποτελούσαν το τεχνικό team, οι απαντήσεις δεν άργησαν να έρθουν όταν ο Βασίλης τις έδωσε στην πίστα με τη μορφή χρονομετρήσεων. Όλα αυτά χάρη στους Στάθη Πρεδάρη και Θόδωρο Τσαρούχη, όταν  ο πρώτος πρότεινε στο δεύτερο (μεγαλύτερο αντιπρόσωπο της Ducati επί γερμανικού εδάφους) τη συμμετοχή του Κορωνάκη στο Ducati 4U, κατόπιν των περγαμηνών του Κερκυραίου αναβάτη στο ADAC CUP.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απέναντι σε μια σαφώς οικονομικά δυνατότερη δίτροχη ελίτ, ο Βασίλης Κορωνάκης απέδειξε πως το ταλέντο δεν αγοράζεται με το χρήμα. Παρόλο που αναβάτες με πιο στημένες μοτοσυκλέτες και συμμετοχές στα SBK βρέθηκαν δίπλα του, όλοι κατέληξαν «πίσω του», όσον αφορά στην υπόθεση ταχύτερος γύρος. Τώρα, το αν η έκπληξη που προκάλεσε ο «δικός μας» Βασίλης –είχαμε ξανά αναφερθεί στο ταλέντο του εδώ– στους ανθρώπους της Ducati μεταφραστεί σε συμμετοχή σε αγωνιστική ομάδα με αξιώσεις είναι κάτι τελείως διαφορετικό, το οποίο θα μάθουμε κατά τα Χριστούγεννα του τρέχοντος έτους. Εμείς, ευχόμαστε τα καλύτερα στο σπουδαίο αυτό ταλέντο του τόπου μας..

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης