Τα γράφει με το… όνομά τους (αυτή τη φορά για την ανάβαση της Ριτσώνας) ο Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης (saribal@otenet.gr)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτά που συνέβησαν πριν από δύο ημέρες στην ανάβαση της Ριτσώνας έχουν διχάσει τους πάντες. Οι μεν οδηγοί αγώνων, ξόδεψαν και πάλι τα χρήματα τους για να λάβουν μέρος στην κορυφαία ανάβαση της χρονιάς και όπως αποδείχτηκε τα… πέταξαν, ενώ από την πλευρά τους οι θεατές όχι απλά πέταξαν τα χρήματα για να βρεθούν στο σημείο αλλά έζησαν και πάλι τον ερασιτεχνισμό σε όλο του το μεγαλείο. Από την άλλη, η λέσχη δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες και στα έκτακτα που συνέβησαν γεγονός που έχει γεμίσει ερωτηματικά δεδομένου πάντα το πολύ βαρύ όνομα και ιστορία που κουβαλά.

Την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια
Και επειδή ορισμένοι θα αρχίσουν και πάλι την προπαγάνδα, ότι αυτά που γράφω είναι… χολή, ότι υπάρχει εμπάθεια, ότι αυτός διψάει για αίμα, ότι είμαι… γάγγραινα και άλλα πολλά, απλά τους προτρέπω να ρίξουν μία ματιά στα social media. Τα… καντήλια πάνε σύννεφο από τους θεατές, ενώ οδηγοί σκέφτονται να τα παρατήσουν μία και καλή. Δεν βρήκαν κάτι ή δεν μίλησα με κάποιον που να είπε, ωραίος αγώνας, τι όμορφη εκδρομή ήταν αυτή κ.ά. Τελικά μήπως κάτι άλλο έφταιξε και όχι ο… Σαρημπαλίδης; Γι’ ακόμα μία φορά σας προτρέπω να δείτε το δάσος και όχι το… δέντρο. Μείνετε στα γεγονότα και μην πιάνεστε από αυτά που σας συμφέρουν για να ξεφύγετε στα… μουλωχτά. Μην προσπαθείτε να αποδείξετε ότι νιάου νιάου στα κεραμίδια κάνει ο…. κροκόδειλος! Αναλάβετε τις ευθύνες σας και σκεφτείτε τι έφταιξε.

Τρία περιστατικά σε 2 μήνες…
Τελειώνοντας θα ήθελα να πω, ότι περιμένω από τον ΣΟΑΑ να κάνει το καθήκον του για να μην θρηνήσουμε νεκρούς. Μην ξεχνάτε σε διάστημα δύο μηνών τρία σοβαρά περιστατικά. Ιστορικό Ακρόπολις με Χατζητσοπάνη και αυτοκίνητο που βρέθηκε ανάποδα μέσα στην ειδική διαδρομή. Την σφοδρή σύγκρουση του Κρέτσα στην ανάβαση της Αιγείρας με αυτοκίνητο της οργάνωσης και τώρα την έξοδο του Αθυμαρίτη σε γνωστό επικίνδυνο σημείο… Τι περιμένετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και η… πρόταση
Και για να ολοκληρώσω λύνοντας κάθε σας απορία. Τελικά γιατί αποδειχτήκατε τόσο στενόμυαλοι και δεν «κόψατε» την διαδρομή κατά 300 μέτρα; Με αυτό τον τρόπο θα συνεχιζόταν ο αγώνας και όλοι θα ήταν ευχαριστημένοι… Και αν δεν το ξέρατε γιατί δεν… ρωτάγατε; Εύχομαι η αρχή του σπορ να πάρει θέση και… κεφάλια. Μην ασχολείται μόνο με το τι γράφει η zougla.gr αφήνοντας τους άσχετους να λυμένουν το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης