Μετά από 8 χρόνια απουσίας, επανέρχεται και πάλι, ο «θεσμός» του «Memorial» μία εκδήλωση αφιερωμένη σε οδηγούς αι συνοδηγούς που έχουν φύγει από κοντά μας. Η φετινή μεγάλη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον «Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων» με τη συνεισφορά και τη σύμπραξη των δυο κορυφαίων συνδέσμων οδηγών αγώνων του Σ.Ο.Α.Α και του Σ.Β.Ο.Α.

Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου από τις 09:30 μέχρι… τελικής πτώσης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συνάντηση γίνεται και για φιλανθρωπικό σκοπό αφού σε διάφορα σημεία της πίστας θα υπάρχουν κουμπαράδες που θα έχουν αποδέκτη την «Κιβωτό του Κόσμου». Επίσης και μετά από κλήρωση που θα γίνει ανάμεσα στους θεατές , κάποιοι τυχεροί θα κάτσουν στο δεξί μπάσκετ διάφορων αγωνιστικών αυτοκινήτων και θα γευτούν «από μέσα» τη γρήγορη οδήγηση μέσα σε πίστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στo τέλος της εκδήλωσης ο Σ.Ο.Α.Α. θα κόψει και την πρωτοχρονιάτικη πίτα και θα βραβεύσει προσωπικότητες που βοήθησαν το μηχανοκίνητο αθλητισμό στη χώρα μας. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6948752234 και 6974810581

Πηγή φωτογραφίας: Photo Rally Press

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης