Στο προτελευταίο grand prix, έγινε πράξη η 30ή «Μέρα των Πρωταθλητών», η οποία αποδείχθηκε ξεχωριστή για όλο το Σαββατοκύριακο του αγώνα.

Το ηλιόλουστο πρωινό είδε 150 αναβάτες να τρέχουν στην πίστα, ενθουσιασμένοι που έγιναν μερικοί από τους πρώτους που πάτησαν στη νέα άσφαλτο του Silverstone. Για να σηματοδοτήσει την ιδιαίτερη περίσταση, η Dorna άνοιξε το paddock στους οπαδούς, δίνοντας στους περισσότερους ανθρώπους την ευκαιρία να δουν τι συμβαίνει στο παρασκήνιο του MotoGP.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με επικεφαλής τον Ματ Ρόμπερτς, η ζωντανή σκηνική εκπομπή συνεπήρε το πλήθος – μια θάλασσα από fans του Valentino Rossi αλλά και από κάθε πτυχή του κόσμου της μοτοσυκλέτας… Οι αναβάτες έγιναν ένα με το πλήθος και οι παρουσιαστές της εκδήλωσης έδωσαν δώρα και απάντησαν σε ερωτήσεις από το ακροατήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως συνήθως, αυτή ήταν μια ευκαιρία για τους fans να δουν μια διαφορετική πλευρά των ηρώων τους. Μετά την εμπειρία του Texas Tornado Boot Camp, ο Colin Edwards συγκέντρωσε 4.400 λίρες, ενώ πούλησε και για άλλες 300 την μπλούζα του.

Άλλα αξιόλογα είδη δημοπρασίας ήταν η φιλοξενία από την ομάδα LCR για το Σαββατοκύριακο του αγώνα (έναντι 3.400 λιρών), η ευκαιρία της συνοδείας ενός φωτογράφου του MotoGP για ένα Σαββατοκύριακο σε έναν ευρωπαϊκό αγώνα (έναντι 2.200 λιρών) και ένα υπογεγραμμένο κράνος Replica του Rossi με τελική τιμή 7.100 λίρες!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης