Χωρίς εκπρόσωπο στον παγκόσμιο τελικό του Rotax Max Challenge, που θα πραγματοποιηθεί στην Πορτογαλία, θα είναι τελικά -όπως όλα δείχνουν- η Ελλάδα. Οι τέσσερις οδηγοί καρτ (Χρήστος Οικονόμου, Μιλτιάδης Ντόντης, Ευριπίδης Χατζηστεφανής και Θόδωρος Εδιπίδης) που κατάφεραν να διακριθούν στις κατηγορίες τους δεν θα ταξιδέψουν στα τέλη του μήνα, αφού η ΕΛΠΑ αποφάσισε να μην εκδώσει ειδικές αγωνιστικές άδειες.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του καρτ Δημήτρη Αθανασέκο, η κίνηση να μη δοθούν άδειες έγινε διότι, όπως δήλωσε στην τηλεόραση της Ζούγκλας και στην εκπομπή του Βασίλη Σαρημπαλίδη, οι τέσσερις οδηγοί βγήκαν πρωταθλητές από… κάποιο Challenge που διοργάνωσε… κάποιος. Μάλιστα, επέρριψε ευθύνες και στους ίδιους τους οδηγούς αλλά και στους διοργανωτές που απλώς οργάνωσαν έναν θεσμό χωρίς θεσμοθετημένο πλαίσιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό σημαίνει πως οι οδηγοί δεν θα ταξιδέψουν στην Πορτογαλία ή θα σκεφτούν λύσεις που ίσως γίνουν γνωστές και μάλιστα πολύ σύντομα. Στο πλευρό των οδηγών έχει ταχθεί και η υποψήφια ομοσπονδία αυτοκινήτου ΕΛΟΑΑΜ, η οποία εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση. Για να τη διαβάσετε πατήστε εδώ

Για να δείτε την ανακοίνωση της ΕΛΠΑ πατήστε εδώ

Ακούστε τι δήλωσε στον Βασίλη Σαρημπαλίδη ο πρόεδρος της επιτροπής καρτ Δημήτρης Αθανασέκος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης