Σκληρή δουλειά με ψυχολόγο συστήνουν στον Γιάρι Μάρι Λάτβαλα οι άνθρωποι της Volkswagen μετά το αδικαιολόγητο ατύχημα του Φινλανδού στο Ράλι Γερμανίας, σύμφωνα με τον Γιοστ Καπίτο.

Ο Λατβάλα βρισκόταν το πρωί της Κυριακής (24/8) μακράν μπροστά από τον ανταγωνισμό και ενώ όλοι περίμεναν μία χαλαρή και άνετη νίκη, πίεσε το Polo R WRC, βγήκε από τον δρόμο και εγκατέλειψε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν είχε νικήσει, θα είχε «κλειδώσει» η VW ήδη το πρωτάθλημα κατασκευαστών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, κάτι που πήρε πλέον αναβολή για τον επόμενο αγώνα στην Αυστραλία. Έτσι, όπως ανέφερε ο Γιοστ Καπίτο σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα του WRC, οι Γερμανοί συστήνουν σκληρή δουλειά με ψυχολόγο στον Φινλανδό.

«Αυτό το Ράλι ήταν πολύ δύσκολο και συνέβησαν πολλά και όχι μόνο σε εμάς. Αυτοί οι οδηγοί πηγαίνουν με τέρμα το γκάζι σε δύσκολες συνθήκες, σε τέτοιο επίπεδο ανταγωνισμού συμβαίνουν λάθη. Μερικοί έχουν περισσότερη τύχη, άλλοι λιγότερη. Πιστεύω ότι αυτό πόνεσε πολύ τον Γιάρι Μάτι.

Θα πρέπει να μιλήσουμε μεταξύ μας. Έχει αρκετά σκληρή δουλειά μπροστά του ενόψει της Αυστραλίας μαζί με τον ψυχολόγο του Κριστόφ Τράιερ. Δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται σε μία τέτοια κατάσταση και κατάφερε να επανέλθει», ήταν τα λόγια του αφεντικού της Volkswagen.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, ο Λάτβαλα από τη μεριά του ήδη βλέπει τον επόμενο αγώνα στην Αυστραλία και τόνισε πως θα συνεχίσει να παλεύει για τον τίτλο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης