Με νίκη των Λάμπρου Κύρκου – Γιώργου Πολυζώη ολοκληρώθηκε το 35ο ράλι Κρήτης, αγώνας που προσμετρούσε στο (4ος γύρος) πανελλήνιο πρωτάθλημα ράλι. Συνολικά εκκίνησαν 37 πληρώματα και ύστερα από δυνατές μάχες στις έξι ειδικές διαδρομές κατάφεραν να τερματίσουν 29.

Ο Κύρκος με Mitsubishi EVO 9 έτρεχε σε «δικό του» ρυθμό, κερδίζοντας και τις έξι ειδικές του αγώνα, ενώ δεν απειλήθηκε ουσιαστικά από άλλο πλήρωμα. Με αυτή του τη νίκη εξασφάλισε και τον τίτλο στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα ράλι. «Συγχαρητήρια για την οργάνωση που υπήρξε. Είχε πολύ κόσμο στις ειδικές. Πέρυσι ήρθαμε και κάναμε μια αναγνώριση στον δρόμο και φέτος ήρθαμε και κάναμε πιο καλούς χρόνους από πέρυσι. Όλα πήγαν καλά, πήραμε και τον τίτλο και είμαστε ευχαριστημένοι. Το ράλι Κρήτης αξίζει να παραμείνει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, έχει τις προοπτικές και τον κόσμο που βοηθάει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωταθλητής ράλι Ελλάδος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη 2η θέση τερμάτισαν οι Νίκος Καρπάνος – Δημήτρης Καρπάνος με Mitsubishi Lancer Evo10, ενώ το βάθρο συμπλήρωσαν οι Γιάννης Κακεπάκης – Μάριος Τσαούσογλου με Citroen SaxoVTS.  Από εκεί και πέρα ακολούθησαν οι Γιώργος Αναπολιωτάκης – Αλέκος Χαλκιαδάκης με Seat Ibiza Kit Car, Γρηγόρης Νιώρας – Κώστας Κακαλής με Subaru Impreza  STI, Γιάννης Νικολιδάκης – Μάνος Πετούσης με Peugeot 106, Δημήτρης και Μάνος Κτιστάκης με  Peugeot 306, Ανδρέας Περάκης – Κώστας Κουρουγκιαούρης με Peugeot 206, Μανόλης Κυργιανιτάκης – Σήφης Φαραντάκης και Βασίλης Αναδιώτης – Μανόλης Μακρινός με Renault Clio Sport.

Άτυχοι στάθηκαν οι Νικολόπουλος – Τσιάπας με Mitsubishi Lancer Evo 6 που εγκατέλειψαν στην 4η ειδική από μηχανική βλάβη, ενώ βρίσκονταν στην 2η θέση της γενικής κατάταξης. Από μηχανική βλάβη στην 1η ειδική διαδρομή εγκατέλειψαν οι Πιτσάκης – Μπαρδάκης και μάλιστα στην πρώτη εμφάνιση του Hyundai Accent WRC.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα πατήστε ΕΔΩ

Δείτε τα περάσματα των πληρωμάτων στην ειδική Καστέλι

 

Οι Νίκος Καρπάνος – Δημήτρης Καρπάνος με Mitsubishi Lancer Evo10…

Βάθρο για τους Γιάννη Κακεπάκη – Μάριο Τσαούσογλου με Citroen SaxoVTS…

Οι Γρηγόρης Νιώρας – Κώστας Κακαλής με Subaru Impreza  STI…

Οι Πιτσάκης – Μπαρδάκης…

Οι Νικολόπουλος – Τσιάπας…


Οι Αναπολιοτάκης –  Χαλκιαδάκης

Οι Σπανός – Γκότοβος…

Οι Παπαδοκωνσταντάκης – Κλαριδόπουλος…

Οι “Νικον” – Ανδριανόπουλος…

Οι Παυλάκης – Πετρόπουλος…

Οι Δημήτρης και Μάνος Κτιστάκης με  Peugeot 306…

Οι Κυριανιτάκης – Φαραντάκης…

Οι Νικολιδάκης – Πετούσης…

Οι Περάκης – Κουρουγιαούρης…

Οι Αναδιώτης – Μακρινός…

Οι Τασιόπουλος – Μπασιούκας…

Οι Αγγλόπουλος – Σαρητσόγλου…

Οι Αλιγιζάκης – Χατζηδάκης…

Οι Δαμιακάκης – Μπανταλάκης…

Οι Δημητρίου – Μαλακτάρη…

Οι Σιλιγγαρδάκης – Ζερβός…

Οι Καρούζος – Μπράβος…

Οι Ζερβάκης – Προβιντάκης…

Οι Βρανάς – Θεοδωράκης…

Οι Νίκος Φακουρέλης – Φίλιππος Φακουρέλης

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης