Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως η πίστα της Μεγαλόπολης θα φιλοξενήσει την ερχόμενη χρονιά αγώνα του Π.Π. Junior MX! 

O συγκεκριμένος αγώνας ήταν προγραμματισμένος να γίνει μέσα στο καλοκαίρι που διανύουμε, πλην όμως έπεσε και αυτός θύμα της πανδημίας. Ο δραστήριος αθλητικός σύλλογος ΑΡΗΣ ΑΣ, που θα τον διοργάνωνε αν γινόταν, δεν πτοήθηκε και με συντονισμένες ενέργειες πέτυχε να εξασφαλίσει τη διεξαγωγή του για την ερχόμενη σεζόν. Ας δούμε όμως την ανακοίνωση της διεθνούς ομοσπονδίας και ας ευχηθούμε όλα να πάνε κατ΄ευχήν και να δούμε από κοντά τους “παγκόσμιους πιτσιρικάδες” στην καλύτερη πίστα της Ελλάδας:   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«H Infront Motor Racing ενημερώνει για τις ερχόμενες διοργανώσεις του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Junior Motocross της FIM. Αρχικά προγραμματισμένη για τις 8-9 Αυγούστου 2020 στη Μεγαλόπολη (Ελλάδα), η φετινή διοργάνωση αναβλήθηκε για το καλοκαίρι του 2021 σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί. Παράλληλα, το Moto Club Vaanta της Φινλανδίας (που αρχικά είχε αναλάβει την αντίστοιχη διοργάνωση του 2021), θα φιλοξενήσει του ταχύτερους νεαρούς αναβάτες του κόσμου το 2022, μια σημαντική χρονιά για τη Φινλανδική Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας (SML – Suomen MoottorLiito) η οποία θα γιορτάσει την 100η επέτειό της, τι καλύτερο να σημαδευτεί μια τέτοια χρονιά με τη φιλοξενία μιας διοργάνωσης κύρους όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior Motocross 2022.

Ο ΑΡΗΣ ΑΣ σε συνεργασία με την ΑΛΜΑ ΑΣ θα έχουν τη διοργάνωση του 2021 στη Μεγαλόπολη (Ελλάδα), με τους νοτιοελλαδίτες ΑΡΗΣ-Μεγαλόπολη να επιστρέφουν στις παγκόσμιες διοργανώσεις από το 2011 και τη διοργάνωση αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ΜΧ3 και του Παγκσομίου Πρωταθλήματος Motocross Γυναικών. Το 2022, το Moto Club Vaanta θα φιλοξενήσει το αγωνιστικό Σ/Κύριακο στη Φινλανδία. Η πίστα βρίσκεται 18χλμ από το Ελσίνκι και θα προσφέρει σε αθλητές και θεατές μια φανταστική αγωνιστική διαδρομή με σκληρό χώμα και σπουδαίες εγκαταστάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior Motocross της FIM να διοργανώνεται για νεαρούς αθλητές με μοτο 65, 85 και 125cc, η Infront Moto Racing στοχεύει σε 2 καταπληκτικές διοργανώσεις, στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι και στη Φινλανδία την επόμενη χρονιά, στις οποίες θα απολαύσουμε την πολυαναμενόμενη νεανική διοργάνωση!» 

Δείτε την επίσημη δημοσίευση εδώ, ενώ περισσότερα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior Motocross μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να ζήσετε το κλίμα της διοργάνωσης μέσα από έναν περσινό αγώνα. 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης