Δεν έχει κλείσει ακόμα τα 18 του χρόνια και αγωνίζεται ήδη στην F1. Θεωρείται ο επόμενος σταρ της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού και στην πρώτη του χρονιά στο κορυφαίο σπορ, έχει καταφέρει να κερδίσει το θαυμασμό όλων.

Ο Max Verstappen, είναι γιος του πρώην οδηγού της F1, Jos Verstappen. Αγωνίζεται με τα χρώματα της Scuderia Toro Rosso και διακρίνεται για την ταχύτητα, το απίστευτο ταλέντο και το περίσσιο θάρρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, κατά τη διάρκεια του World Series by Renault, πατέρας και γιος βρέθηκαν στην πίστα του Spa Francorchamps. Ο νεαρός Βέλγος κάθισε πίσω από το τιμόνι του RenaultSport R.S. 01 και ο κύριος Jos στη θέση του συνοδηγού για ένα γρήγορο γύρο.

Πριν μπει στην πίστα, ο πατέρας είπε στον νεαρό: «Max πήγαινε σιγά, οκ; Ειδάλλως θα σε χαστουκίσω». Ο μικρός ούτε που τον άκουσε όμως. Πάτησε τέρμα γκάζι, κάνοντας τον πολύπειρο οδηγό να χάσει τη μιλιά του. Αφού ολοκλήρωσαν το γύρο και έφτασαν στα pits, ο Jos Verstappen, γύρισε προς την πλευρά του λέγοντας: «Δεν είσαι φυσιολογικός άνθρωπος. Το κάνεις σκόπιμα».


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης