Η Mercedes είναι η ομάδα που πρωταγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα της F1, έχοντας κερδίσει τα πρώτα έξι Grand Prix και οδεύοντας ολοταχώς για τους παγκόσμιους τίτλους στους οδηγούς και τους κατασκευαστές.


Αυτό που φοβούνται στη Mercedes είναι να μη χτυπήσει ο ένας τον άλλο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα στελέχη της γερμανικής ομάδας θα έπρεπε να είναι στα «ουράνια», αλλά το οδηγικό δίδυμο τους στερεί αυτή τη δυνατότητα. Οι Lewis Hamilton και Nico Rosberg δεν μιλιούνται καν μεταξύ τους, με τον πρώτο να ρίχνει συνεχώς «λάδι στη φωτιά».

Το μεγάλο αφεντικό της Mercedes F1, Toto Wolff, έχει να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση και όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, τα καταφέρνει μια χαρά. Ο ισχυρός άνδρας, τους αφήνει να ανταγωνιστούν με ένταση προς όφελος της ομάδας και του θεάματος, αλλά συγχρόνως τους προειδοποίησε ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί κάποιο περιστατικό.


Ο Toto Wolff χειρίζεται ιδανικά την κατάσταση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με απλά λόγια, τους είπε ότι, παλέψτε όπως νομίζετε για να κατακτήσετε το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχουν διακρίσεις, το μονοθέσιο είναι ίδιο, οπότε είναι στο χέρι σας να κάνετε τη διαφορά και να δείξετε ποιος είναι ο καλύτερος. Αλλά, θα συνεργαστείτε για το καλό της ομάδας. Ειδάλλως θα παρθούν σκληρά μέτρα.

Δίκαιος και σωστός ο Αυστριακός. Το θέμα όμως είναι τι θα κάνουν οι δύο οδηγοί. Η γνώμη μας είναι ότι, ο Rosberg μπορεί και να ακούσει. Ο Hamilton από την άλλη, δύσκολα θα κάνει πίσω αν τα πράγματα δυσκολέψουν γι αυτόν, όπως στο Μονακό.


Στο Μονακό ο Hamilton δεν έδωσε το χέρι στον Rosberg. H κίνηση δεν άρεσε καθόλου στον Wolff

Όπως και να χει, η κόντρα τους είναι ενδιαφέρουσα και ευελπιστούμε όλοι να δούμε στους επόμενους αγώνες μια μεγάλη μάχη, μεταξύ δύο κορυφαίων πιλότων της F1.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης