Θέμα ηγεσίας προκύπτει στην Ferrari μετά τα συνεχή απογοητευτικά αποτελέσματα της ομάδας στην F1, με το αφεντικό της Fiat Chrysler Automobiles, Sergio Marchionne, να δηλώνει ότι ακόμα και ο Luca di Montezemolo μπορεί να αντικατασταθεί.  


Marchionne και Montezemolo σε παλιές καλές στιγμές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εμφάνιση των δύο οδηγών της Scuderia μέσα στο «σπίτι» της, στη Monza, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τον Marchionne να καθιστά σαφές ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει να συνεχιστεί αυτή κατάσταση και πως είναι ικανός να αλλάξει ακόμα και τον πρόεδρο.


Οι αγκαλίτσες και τα φιλάκια έλαβαν τέλος. Η ώρα της κρίσης έρχεται και για τους μεγάλους!

«Η Ferrari είναι θυγατρική της Fiat και παρότι ανεξάρτητος οργανισμός στην αγορά, δεν είναι έξω από τους κανόνες. Εγώ ανήκω στην εταιρεία, όπως και πολλοί άλλοι. Όταν όμως μια εταιρεία αλλάζει, αλλάζουν και τα πράγματα», τόνισε αρχικά το μεγάλο αφεντικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Μόνο ο Alonso φαίνεται πως έχει σίγουρη θέση του χρόνου και δικαίως άλλωστε

Στη συνέχεια όμως, έριξε τη «βόμβα» που είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει τριγμούς στην Ferrari. «Ο Luca έχει κάνει σπουδαία δουλειά από οικονομικής πλευράς. Αλλά υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι. Η Ferrari βρίσκεται στην F1 για να κερδίζει. Δεν μπορώ να βλέπω αυτή την κατάσταση. Έχουμε τους καλύτερους οδηγούς, μια ομάδα άριστων μηχανικών και δεν έχουμε δει τίτλο από το 2008. Δεν διαπραγματεύομαι τη νίκη σε αυτή την ομάδα. Είναι απολύτως σαφής ο στόχος, δεν δεχόμαστε τίποτα άλλο. Δεν είναι στην ατζέντα μου μια αλλαγή στην προεδρία της Ferrari, αλλά ο καθένας μπορεί να αντικατασταθεί», δήλωσε χωρίς να αφήνει κανένα περιθώριο ο Marchionne.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης