Δεν πέρασαν λίγες εβδομάδες από τότε που το μεγάλο αφεντικό της Mercedes F1, Toto Wollf, προειδοποίησε τους οδηγούς της ομάδας ότι δεν θα ανεχθεί άλλο επεισόδιο μεταξύ τους και ο Lewis Hamilton ξαναχτύπησε.

Ο Βρετανός, εξαπέλυσε για άλλη μια φορά επίθεση στον team-mate του, Nico Rosberg, με τις δηλώσεις του αυτή τη φορά, να χαρακτηρίζονται, τουλάχιστον unfair. Ο Hamilton, αναφέρθηκε με υποτιμητικά σχόλια στην καταγωγή του Γερμανού, λέγοντας στην  εφημερίδα Guardian, «είναι Γερμανοφινλανδομονεγάσκος ή κάτι τέτοιο!!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Κάποιος πρέπει να του πει ότι κάνει κακό στον εαυτό του όταν μιλάει

Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, απάντησε άμεσα και με κόσμιο τρόπο, τονίζοντας ότι, «Είμαι και νιώθω Γερμανός. Στο σπίτι μιλάγαμε πάντα Γερμανικά, παρακολουθώ γερμανική τηλεόραση, υποστηρίζω την εθνική ποδοσφαιρική ομάδα της χώρας μου και τη Μπάγερν Μονάχου».

Ο Hamilton φαίνεται ότι δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι βρίσκεται πίσω στη βαθμολογία από τον Γερμανό. Οι δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς για τον Rosberg δεν τον τιμούν και είναι άδικο για τον ίδιο, να τραβά πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας με τα λεγόμενά του και όχι με τις επιδόσεις του στην πίστα, όπου φέτος είναι εξαιρετικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Μετά από αυτό ο Toto Wollf (ο ψηλός δίπλα στον Rorsberg) αναμένεται να πάρει δραστικά μέτρα

Όσο για την καταγωγή του Rosberg, έχει γεννηθεί στη Γερμανία από μητέρα Γερμανίδα, ο πατέρας του είναι Φιλανδός και ζει στο Μόντε Κάρλο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης