Η αγωνιστική λέσχη Start Line είναι από τις πιο γνωστές στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα. Διοργανώνει δεκάδες αγώνες και τυγχάνει μεγάλης αποδοχής τόσο από την πλευρά των αγωνιζομένων όσο και των θεατών.

Η Start Line είναι η συνέχεια της ιστορικής λέσχης ΠΑΛΑΣ που ιδρύθηκε το 1972 και έγραψε σημαντική πορεία στον χώρο, πρωτοπορώντας σε πολλούς τομείς και αναδεικνύοντας ικανότατα στελέχη των ελληνικών αγώνων, πολλά από τα μέλη της. Η ΠΑΛΑΣ έκλεισε τον «κύκλο» της το 1998, για να δώσει τη θέση της στη Start Line που «ιδρύθηκε» από τον μέχρι τότε πρόεδρο της ΠΑΛΑΣ Δημήτρη Χιωτίδη και από τον Νίκο Πασαλή, μέλος της ΕΛΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη σημερινή της μορφή αριθμεί 80 μέλη, αγωνιζόμενους και κριτές, και κάθε χρόνο το αγωνιστικό της πρόγραμμα περιλαμβάνει ράλι, αναβάσεις, αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτων, αγώνες καρτ, καθώς και αγώνες Drift και GP. Επίσης συνεργάζεται με τα οργανωμένα Club διοργανώνοντας αγώνες του θεσμού GTCC.

Έπειτα από 15 χρόνια λειτουργίας ως Start Line, τα μέλη της αποφάσισαν πλέον να δημιουργήσουν τον νέο λογότυπο της λέσχης, που, όπως θα δείτε, έγινε πιο σύγχρονος.

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης