Η κίνηση του Vettel να προσπεράσει τον Webber στο GP Μαλαισίας, αδιαφορώντας για τις εντολές της ομάδας, προκάλεσε σοβαρούς τριγμούς στην Red Bull. Το αφεντικό των πρωταθλητών, Christian Horner, βρίσκεται υπό σκέψεις καθώς τώρα ξεκινούν τα δύσκολα για όλους.

Ο Γερμανός οδηγός στους τελευταίους γύρους του αγώνα, δεν δέχθηκε τις οδηγίες και επιτέθηκε στον Webber ο οποίος είχε κόψει ταχύτητα προκειμένου να προστατέψει τα ελαστικά. Μετά το τέλος του GP και λίγο πριν την απονομή, ο Αυστραλός εξαφανίστηκε έχοντας φυσικά πολλά νεύρα λόγω της αντισυναδελφικής κίνησης του team-mate του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Vettel ζήτησε συγνώμη, αλλά ήταν αργά. Ο Webber δεν τη δέχθηκε καθώς θεωρεί ότι ο Sebastian προστατεύεται από την ομάδα και είναι χαρακτηριστικό ότι τελευταία στιγμή δέχθηκε να πάει στην απονομή. Ο Horner δεν θέλησε να αναφερθεί στις συνέπειες, λέγοντας απλά ότι το συμβάν θα λυθεί μέσα στην ομάδα και όχι δημόσια.

Όπως και να έχει, τα «ξίφη» έχουν βγει στην Red Bull και ο Webber είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να αφήσει να περάσει έτσι το γεγονός. Εκτός και αν ο Horner τιμωρήσει τον Vettel με αποκλεισμό από το GP της Κίνας. Λέτε;

Τα τύμπανα πάντως έχουν αρχίσει να χτυπούν στην αυστριακή ομάδα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης