Να κλείσει το θέμα σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του παγκόσμιου πρωταθλητή, πριν την έναρξη της σεζόν στην Αυστραλία (14-15 Μαρτίου), επιθυμεί η γερμανική ομάδα.

Όπως δήλωσε ο αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes AMG Petronas, Toto Wolff, οι συζητήσεις με τον Lewis Hamilton έχουν ξεκινήσει από πέρυσι και όλοι επιθυμούν να συνεχιστεί η συνεργασία τους και μετά το τέλος του φετινού πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, θέλει να συμφωνήσουν με το Βρετανό οδηγό πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έτσι ώστε όλοι να έχουν το μυαλό τους μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Οι φήμες λένε πως η Mercedes έχει προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο στον Hamilton, που δεν μπορεί να αρνηθεί. Βέβαια, επειδή όλα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος μέχρι την επίσημη ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στόχος μας είναι να τελειώσουμε το θέμα πριν την πρεμιέρα της σεζόν. Δεν υπάρχει καμία διορία όμως, καθώς δεν θέλουμε να πιεστούμε ούτε εμείς, ούτε ο Lewis. Οι διαπραγματεύσεις του συμβολαίου είναι πολύ σημαντικές για όλους. Δεν ολοκληρώνονται από τη μία μέρα στην άλλη. Χρειάζεται χρόνος και υπομονή. Μέχρι τώρα, οι συζητήσεις έχουν εξελιχθεί όπως περιμέναμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Toto Wolff.
    

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης