Το ποδήλατο είναι μια εξαιρετική αθλητική άσκηση και σχεδόν όλοι οι οδηγοί και τα στελέχη της F1 προτιμούν να γυμνάζονται πάνω στις δυο ρόδες.

Ένας από αυτούς είναι και το αφεντικό της Mercedes AMG Petronas, ο Toto Wollf. Ο ισχυρός άνδρας της γερμανικής ομάδας αρκετά συχνά ανεβαίνει στο ποδήλατό του και παίρνει τα… βουνά, αλλά όπως φαίνεται δεν το κατέχει τόσο καλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Του το πήρε το ποδήλατο η γυναίκα του

Την περασμένη Τρίτη, 22 Ιουλίου, είχε ένα ατύχημα στην Αυστρία, με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά κατάγματα στον ώμο, στον αγκώνα, στην κλείδα και στον καρπό του δεξιού χεριού.


H ακτινογραφία με τις λάμες στο χέρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση, με τους γιατρούς να τοποθετούν λάμες σε ορισμένα σημεία. Ο ίδιος χαριτολογώντας δήλωσε: «Όπως φαίνεται, ο Lewis και ο Nico είναι καλύτεροι όταν πηγαίνουν ρόδα ρόδα με 300 χλμ./ώρα, από εμένα που πάω με 30 χλμ./ώρα».


Ο Wollf αμέσως μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο  

Όσο για τη γυναίκα του, τη Sussie Wolff, έγραψε στο Τwitter: «Ο σύζυγός μου, ο ήρωας μου. Τα αγόρια όμως παραμένουν αγόρια… Και εγώ θα εκτελώ καθήκοντα νοσοκόμας τις επόμενες εβδομάδες», ανεβάζοντας και μια φωτογραφία του Αυστριακού με το χέρι στον γύψο.

Όσο για τον Toto Wolff, θα δώσει κανονικά το παρών στο Grand Prix της Ουγγαρίας αυτό το Σαββατοκύριακο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης