Στην 25η έκδοση του Erzbergrodeo Hare Scramble 2019, του σκληρότερου και απαιτητικότερου αγώνα Hard Enduro στον πλανήτη, o δικός μας Νίκος Καμπούρης κατάφερε να προκριθεί στους 500 αναβάτες που συμμετείχαν στον τελικό.

Ο 29χρονος Νίκος είναι αναβάτης με μεγάλη εμπειρία σε αγώνες εκτός δρόμου και κατάφερε να περάσει μέχρι και το όγδοο check point της διαδρομής εντός χρόνου, τερματίζοντας τελικά στην 218η θέση. Το εφετινό Erzbergrodeo ήταν μεγαλύτερο και δυσκολότερο από ποτέ, φτάνοντας το εκπληκτικό νούμερο των 1.800 συμμετοχών με 16 αγωνιζομένους να βλέπουν τη γραμμή του τερματισμού (πέρυσι ήταν 23), ενώ να θυμίσουμε ότι προσμετρά και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Hard Enduro WESS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αποτέλεσμα του Νίκου ήταν καλύτερο από την περσινή του προσπάθεια, όταν και είχε φτάσει μέχρι το έβδομο check point τερματίζοντας 253ος στην πρώτη του προσπάθεια κόντρα στον «σιδηρούν γίγαντα», που δεν είναι άλλος από το νταμάρι του Erzberg στην Αυστρία. Ήρθαμε σε επαφή μαζί του και το μόνο που μας δήλωσε είναι πως έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον αγώνα του 2020! Πάμε δυνατά Νικόλα και του χρόνου ακόμα καλύτερα, ακόμα πιο ψηλά σου ευχόμαστε.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια πλήρη εικόνα του εν λόγω αγώνα και να καταλάβετε τι εστί Hard Enduro.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης