Παρουσία της οικογένειας και των φίλων του κορυφαίου οδηγού της F1, ο οποίος συνεχίζει να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, εγκαινιάστηκε στο Marburg της Γερμανίας μια ιδιαίτερη έκθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή είναι, ίσως, η μοναδική φορά που βλέπουμε συγκεντρωμένη την οικογένεια Schumacher, έπειτα από το ατύχημα στις Γαλλικές Άλπεις. Η σύζυγος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Corinna, τα παιδιά Mick και Gina, ο πατέρας του, καθώς και η μάνατζερ Sabine Kehm, παρευρέθησαν στα εγκαίνια της έκθεσης, που άνοιξε έπειτα από πρωτοβουλία της εταιρείας Deutsche Vermogensberatung, μεγάλου χορηγού του Michael Schumacher.

Η έκθεση έχει τίτλο «Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής των Ρεκόρ» και θα διαρκέσει δύο χρόνια, με την είσοδο να είναι δωρεάν. Μπορεί να την επισκεφθεί όποιος επιθυμεί και να δει τα μονοθέσια με τα οποία αγωνίστηκε ο Michael στη F1, τις φόρμες, τα κράνη, τα τρόπαια, αλλά και ένα άγαλμα του Γερμανού οδηγού σε φυσικό μέγεθος. Όπως ήταν φυσικό, ουδείς θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για την πορεία της υγείας του άτυχου Schumi.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οικογένεια, μέσω της μάνατζερ, ευχαρίστησε τον χορηγό για την πρωτοβουλία και όλους τους φίλους για τη συμπαράσταση. «Μας λείπει ο Michael από μέρες σαν αυτή. Δυστυχώς δεν μπορούμε να αλλάξουμε ό,τι συνέβη. Οι αγώνες ήταν η ζωή του και ελπίζουμε κάποια μέρα να είναι πάλι εδώ» ανέφερε.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης