Στους αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος ράλι επέστρεψε έπειτα από περίπου δύο χρόνια ο Θέμης Χαλκιάς, ο οποίος κατάφερε μαζί με τον Λεωνίδα Μαχαίρα να κατακτήσει μία θέση στο βάθρο του 16ου ράλι Κορίνθου.

Το πλήρωμα, έχοντας στα χέρια του ένα Mitsubishi EVO 8, πραγματοποίησε πολύ καλά περάσματα και σε συνδυασμό με τη στρατηγική που ακολούθησε έφερε το πολύ καλό αποτέλεσμα, τερματίζοντας πίσω από τους Αθανασούλα και Νιώρα, που συμμετείχαν με Mitsubishi EVO και Subaru Impreza αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πραγματικά το ευχαριστηθήκαμε. Κινηθήκαμε με στρατηγική και φέραμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αν σκεφτεί κανείς πως είχαμε να τρέξουμε σχεδόν δύο χρόνια. Το αυτοκίνητο δούλεψε καλά, δεν έβγαλε προβλήματα και εύχομαι να λάβουμε μέρος και σε άλλους αγώνες σύντομα» δήλωσε στη zougla.gr ο Θέμης Χαλκιάς, τον οποίο υποστήριξαν οι εταιρείες KCP group, ποδήλατα Cannondale, LeasePlan και Profarm.

Ο επόμενος αγώνας, που είναι και ο τελευταίος για τη φετινή αγωνιστική χρονιά, θα διεξαχθεί στις 3-4 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του ιστορικού Ράλι Ακρόπολις.

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατήστε παρακάτω για να δείτε φωτογραφίες από τους Χαλκιά – Μαχαίρα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης