Ασυναγώνιστος δείχνει ο Jorge Lorenzo στο φετινό πρωτάθλημα MotoGP, συνεχίζοντας τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις. Ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha πανηγύρισε την τέταρτη νίκη του στους πρώτους έξι αγώνες, παίρνοντας μια σημαντική διαφορά στη βαθμολογία.

Ο Lorengo μπορεί να εκκίνησε από την τέταρτη θέση στον αγώνα του Silverstone και να βρέθηκε ακόμα και στην 6η θέση, όταν όμως έπιασε ρυθμό, έδειξε ποιος είναι το μεγάλο αφεντικό τη φετινή σεζόν. Ο Ισπανός πάλεψε, μόχθησε και κατάφερε να κερδίσει σχετικά εύκολα και αυτό τον αγώνα, εξασφαλίζοντας μια σημαντική διαφορά στη γενική βαθμολογία. Στη δεύτερη και τρίτη θέση του πόντιουμ ανέβηκαν οι δύο αναβάτες της Honda, Casey Stoner και Dani Pedrosa, με τον Alvaro Bautista, παρότι ξεκίνησε από την pole position, να τερματίζει τελικά τέταρτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ben Spies έκανε και πάλι καλή εκκίνηση, αλλά περιορίστηκε στην πέμπτη θέση, με τον Cal Crutchlow της Monster Yamaha Tech3 να δείχνει και πάλι το πληθωρικό του ταλέντο, τερματίζοντας στην έκτη θέση, μολονότι ξεκίνησε από τις τελευταίες θέσεις και είχε πρόβλημα και με τον αστράγαλό του. Το δίδυμο της Ducati, για ακόμα μία φορά, δεν κατάφερε τίποτα ιδιαίτερο, με τον Nicky Hayden να ολοκληρώνει έβδομος και τον «πολύ» Valentino Rossi να είναι ένατος.

Ο επόμενος αγώνας του MotoGP φιλοξενείται στο Assen της Ολλανδίας σε δύο εβδομάδες.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. LORENZO Jorge 140
2. STONER Casey 115
3. PEDROSA Dani 101
4. CRUTCHLOW Cal 66
5. DOVIZIOSO Andrea 60
6. ROSSI Valentino 58
7. BAUTISTA Alvaro 58
8. BRADL Stefan 51
9. HAYDEN Nicky 49
10. BARBERA Hector 37

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης