Αυτοί είναι... Ελληνάρες

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013, 08:18
Αυτοί είναι... Ελληνάρες

Στην πίστα Nola Motorsports park, της Νέας Ορλεάνης πραγματοποιήθηκε φέτος ο μεγάλος τελικός καρτ Rotax Grand Finals 2013. Οδηγοί από δεκάδες χώρες, μεταξύ αυτών και τρεις Έλληνες, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να ανέβουν όσο το δυνατόν ψηλότερα στο βάθρο.

Τελικά, ο Γιάννης Εδιπίδης στην κατηγορία DD2 Masters τερμάτισε στην 13η θέση ενώ ο Φίλιππος Καλέσης στην κατηγορία DD2 ολοκλήρωσε την προσπάθειά του 16ος. Σκληρή μάχη, έδωσε και ο Χρήστος Οικονόμου ενώ αξίζει να αναφέρουμε και τη συμμετοχή της Ισραηλινής καταγωγής, Sofi Golan που ταξίδεψε με την ελληνική αποστολή.

Η προσπάθεια συμπατριωτών μας σε ένα τόσο μεγάλο παγκόσμιο γεγονός και μάλιστα με ιδιωτική πρωτοβουλία (των ιδίων και του Δημήτρη Γαλάτση) μόνο αξιέπαινη μπορεί να χαρακτηριστεί. Με την ελληνική σημαία ανά χείρας έδειξαν ότι η χώρα μας βγάζει ταλέντα αρκεί να υπάρχει και η ανάλογη υποστήριξη από την πλευρά του Κράτους. Ελληνάρες, όπως αναφέρουμε και στον τίτλο, με όλη τη σημασία της λέξης.

Ελπίζουμε στον τελικό του 2014 που θα διεξαχθεί στο Μαρόκο να λάβουν μέρος περισσότεροι συμπατριώτες μας και, γιατί όχι, να διεκδικήσουν την πρώτη θέση.


Από αριστερά: Καλέσης, Οικονόμου και Εδιπίδης...

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013, 08:18