Το… χάρο με τα μάτια του είδε πριν από λίγες ημέρες ο οδηγός ενός αυτοκινήτου που οδηγούσε στην Αττική οδό. Ο Παναγιώτης Σπαής έζησε αυτό που δεν θα ήθελε να ζήσει κανένας οδηγός αλλά όπως αποδείχτηκε ήταν ιδιαίτερα τυχερός.

Διαβάστε παρακάτω την καταγγελία που έγινε στο zougla.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στις 19/5/15 περίπου μεταξύ 13:00-13:30 μπήκα στην Αττική οδό από τα διόδια της Κατεχάκη για να διασχίσω τη διαδρομή Κατεχάκη – αεροδρόμιο. Καθώς πέρασα τα διόδια για να μπω περιφερειακό Υμηττού, έπειτα από 300 μέτρα και ενώ βρισκόμουν στην μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας με 70-80 χιλιόμετρα ξαφνικά βλέπω στην δική μου για εμένα αριστερή λωρίδα να έρχεται ανάποδα ένα μάρκας Citroen C4 IX με πάνω από 50-60 χλμ./ώρα. Αμέσως άναψα αλάρμ, σινιάλο, κόρνα και μείωσα ταχύτητα, σχεδόν ακινητοποιήθηκα.

Επικοινώνησα με την Αττική οδό και έκανα μια απλή ερώτηση: Γιατί δεν μας μπλοκάρατε στα διόδια να αποφευχθεί το μοιραίο; Απάντηση δεν πήρα. Κατ´εμε κάκιστη διαχείριση της Αττική οδού. Το άλλο θέμα είναι αυτή η κυρία με το C4 θα κυκλοφορήσει και πάλι στο δρόμο. Ας μην είμαστε υπερβολικοί, να πάει φυλακή, τουλάχιστον να μην ξανάχει το δικαίωμα να οδηγήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημείωση: Ήταν μια από τις εκατό που πάω τόσο σιγά και δεν πήγα στην αριστερή λωρίδα όπως συνήθως. Συναντήθηκε σίγουρα με πάνω από 100 διερχόμενα οχήματα το λεπτό. Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα. Κακώς που δε κάλεσα το 100 να γυρίσω μπας και καταφέρω κάτι».

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο: Οδηγούσε ανάποδα στην Αττική οδό…

Για να δείτε και άλλα στραβά και παράξενα πατήστε ΕΔΩ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης