Είναι γνωστό ότι η Αττική οδός είναι ο πιο ασφαλής δρόμος της Ελλάδας με τα λιγότερα θανατηφόρα ατυχήματα. Είναι σημαντικό ότι ένας κλειστός δρόμος τον οποίο όμως οι οδηγοί πληρώνουν και με το… παραπάνω, προσφέρει την μέγιστη ασφάλεια.

Τα πράγματα όμως φαίνεται πως ξεφεύγουν πέρα από κάθε λογική και ιδίως όταν ορισμένοι οδηγοί βάζουν σε μεγάλο κίνδυνο τον ίδιο τους το εαυτό αλλά και των γύρων τους. Τρανταχτό παράδειγμα η αποκλειστική φωτογραφία που δημοσιεύει το zougla.gr. Η συγκεκριμένη τραβήχτηκε σήμερα (Πέμπτη 17 Ιουλίου) λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και το σημείο που βλέπετε είναι αυτό που τα οχήματα εισέρχονται στην Αττικό οδό από την λεωφόρο Κηφισίας με κατεύθυνση το Μαρκόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κανείς δεν τον σταμάτησε
Όπως μπορείτε να δείτε, ένα αυτοκίνητο κινείται ανάποδα (!)  και μάλιστα σε σημείο που λίγο πριν (ή…. μετά) βρίσκεται ο σταθμός των διοδίων. Η εικόνα είναι απίστευτη όπως απίστευτη ή μάλλον ανεγκέφαλη είναι και η κίνηση του συγκεκριμένου άκρως επικίνδυνου οδηγού…

Όπως και να είχε κανείς δεν το σταμάτησε και ο εν λόγω οδηγός συνέχισε κανονικά για να βγει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έξω από την Αττική οδό.

Όπως μπορείτε να δείτε το λευκό Hyundai κινείται ανάποδα στην Αττική οδό!!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να δείτε και άλλα στραβά και παράξενα πατήστε ΕΔΩ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης