Αδιαφορεί για την ασφάλεια των οδηγών ο δήμος Δάφνης

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014, 19:16
Αδιαφορεί για την ασφάλεια των οδηγών ο δήμος Δάφνης

Τον Δήμο Δάφνης και την αδιαφορία του για την ασφάλεια των οδηγών καταγγέλει αναγνώστης με επιστολή που έστειλε στο zougla.gr. Ο ίδιος που έπεσε θύμα ατυχήματος (ευτυχώς χωρίς σημαντικό τραυματισμό) μας έγραψε:

«Σήμερα το πρωί στις 10:45, δυστυχώς είχα ένα τροχαίο ατύχημα με την μοτοσικλέτα μου στην διασταύρωση των οδών Αλκινόου και Εθνάρχου Μακαρίου του Δήμου Δάφνης. Ευτυχώς την γλίτωσα με λίγο πόνο στο γόνατο. Λόγο του ατυχήματος έπεσαν λάδια στην γωνία της συγκεκριμένης διασταύρωσης σε επικίνδυνο σημείο και όπως θα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες βάλαμε μια πινακίδα από το απέναντι περίπτερο που μας δάνεισε για να μην χτυπήσει κανένας.

Τηλεφώνησε ένας φίλος στον δήμο Δάφνης και επίσης ενημέρωσε η Ελληνική Αστυνομία που πέρασε από το σημείο μετά από λίγη ώρα τον Δήμο Δάφνης. Πριν λίγο (σ.σ. χθες) που πέρασα στις 18:00 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ έχει έρθει στο σημείο ΚΑΝΕΝΑΣ να βάλει ΠΡΙΟΝΙΔΙ για να μην δημιουργηθεί νέο τροχαίο ατύχημα, για να μην βάλω στο μυαλό μου τίποτα χειρότερο. Τα συγχαρητήριά μας στους ανευθυνουπεύθυνους του Δήμου Δάφνης για την άμεση ανταπόκρισή τους ως προς την ασφάλεια των συμπολιτών μας».


Στην φωτογραφία διακρίνονται τα λάδια που έχουν πέσει στο δρόμο...
Για να μην χτυπήσει κάποιος άλλος οδηγός ο άτυχος αναβάτης χρησιμοποίησε μία διαφημιστική πινακίδα που πήρε από ένα περίπτερο!!!
Το περιστατικό συνέβη στην Δάφνη...

 

Για να δείτε και άλλα στραβά και παράξενα πατήστε ΕΔΩ


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014, 19:16