Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου του πανελληνίου
Τα μέτρα ασφαλείας αποδείχτηκαν ελλιπέστατα και ευτυχώς που τα αυτοκίνητα δεν είχαν υψηλή ταχύτηταπρωταθλήματος ταχύτητας που πραγματοποιήθηκε στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης την περασμένη Κυριακή.

Συγκεκριμένα και κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα της κατηγορίας Τουρισμού, το Citroen AX Maxi που οδηγούσε ο Τρύφωνας Χασάπης και μετά από επαφή με άλλο αυτοκίνητο λίγο μετά την εκκίνηση παρέκκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει στις προστατευτικές μπαριέρες όπου πίσω από αυτές υπήρχαν θεατές.

Δείτε την έξοδο του αγωνιστικού αυτοκινήτου την ώρα που πέφτει πάνω στους θεατές (πηγή: sportalTV)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέσσερις τραυματίες
Το αποτέλεσμα και σύμφωνα με ανακοίνωση της λέσχης ήταν να τραυματιστούν δύο ανήλικοι 9 και 15 Άραγε τα μέτρα ασφαλείας στο στρατιωτιό αεροδρόμιο ήταν σωστά;ετών, μια γυναίκα 47 ετών και ένας άνδρας 38 ετών, όπου και οι τέσσερις μεταφέρθηκαν στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Οι δύο ανήλικοι διανυκτερεύσουν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, ενώ η 47χρονη και ο 38χρονος μετά τις πρώτες βοήθειες πήραν εξιτήριο.

Όπως μπορείτε να δείτε και στα video που δημοσιεύει το zougla.gr, στο σημείο εκείνο δεν υπήρχαν περεταίρω μέτρα ασφαλείας, όπως για παράδειγμα ελαστικά που θα μπορούσαν να απορροφήσουν το χτύπημα.

Video από κάμερα που κρατούσε o θεατής Γιάννης Ντούζος την ώρα που το αγωνιστικό πέφτει πάνω του!


Ευτυχώς…

Οι θεατές που παρακολουθούν αγώνες πρέπει να είναι ενεργοί και να έχουν τα μάτια τους 14Να σημειώσουμε πως ο συγκεκριμένος χώρος είναι στρατιωτικό αεροδρόμιο, άρα μεταμορφώνεται σε
πίστα για τους αγώνες.

Όπως όμως αποδείχτηκε τα μέτρα ασφαλείας που πάρθηκαν και εγκρίθηκαν δεν ήταν τα καταλληλότερα με αποτέλεσμα να συμβεί το ατυχές περιστατικό που ευτυχώς δεν είχε άσχημη κατάληξη, κάτι που άλλωστε έχουμε δει στο παρελθόν.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης