Τα τελευταία χρόνια και κυρίως λόγω της οικονομικής κρίσης έχουν πουληθεί, ή καλύτερα… χαριστεί, χιλιάδες αυτοκίνητα που είχαν ως μοναδικό αρνητικό στοιχείο τον υψηλό κυβισμό, που μεταφράζεται σε μεγάλη φορολογία.

Υπολογίζεται πως σχεδόν 60.000 πολυτελή αυτοκίνητα έχουν φύγει εκτός συνόρων, ενώ δεν είναι λίγα και αυτά που βρίσκονται… παρκαρισμένα σε κλειστά γκαράζ ή ακόμα και παρατημένα στους δρόμους χωρίς πινακίδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρακτηριστικό της μάρκας (όχι για όλα τα μοντέλα) το άνοιγμα των θυρών προς τα πάνω...

Με 22.500 ευρώ την πήρες, έφυγες αλλά…

Κοιτάζοντας στις αγγελίες βρήκαμε μια Lamborghini Murcielago η οποία πραγματικά εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι χαρίζεται. Άλλωστε 22.500 ευρώ για ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι πολύ λίγα χρήματα. Διαβάζοντας όμως την αγγελία και ρίχνοντας μια ματιά στα χαρακτηριστικά παρατηρεί κανείς πως πρόκειται για… μαϊμού Lamborghini, καθώς βασίζεται εσωτερικά σε ένα… Toyota MR2 και μάλιστα του 1991.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως καταλάβατε, αυτή η ρέπλικα Lambo απλώς και μόνο φτιάχτηκε για κάποιον που δεν μπορεί να αποκτήσει την αυθεντική και γι’ αυτό αρκείται στη… μαϊμού! Θα λέγαμε πως πρόκειται για ιεροσυλία και όχι για ένα μοναδικό και πανέμορφο αυτοκίνητο, όπως αναγράφει ο ιδιοκτήτης του στην αγγελία.

Για να δείτε την αγγελία πατήστε ΕΔΩ

 

Έτσι οπως τη βλέπεις την... λιγουρεύεσαι...

Ρίχνοντας μία ματιά στο εσωτερικό καταλαβαίνεις πως κάτι δεν πάει καθόλου καλά...
Η αγγελία που υπάρχει στο διαδίκτυο...

 

 

Για να δείτε και άλλα στραβά και παράξενα πατήστε ΕΔΩ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης