Είτε το θέλουμε είτε όχι, κάποτε όλοι θα πάμε στον άλλο κόσμο. Κανείς δεν ζει για πάντα και το μόνο σίγουρο είναι πως ανάλογα με τα… οικονομικά μας έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε και το Aν σας… ενδιαφέρει το 0-100 με αυτή τη νεκροφόρα επιτυγχάνεται σε περίπου 5.5 δευτερόλεπτα! αυτοκίνητο το οποίο θα μας μεταφέρει στην «άλλη» κατοικία.

Το μεγαλύτερο ποσοστό οχημάτων – νεκροφόρες που υπάρχουν στην Ελλάδα φέρουν το λογότυπο της Mercedes. Ωστόσο υπάρχουν και άλλες προτάσεις που σίγουρα υπόσχονται μία ξεχωριστή κηδεία! Όπως θα δείτε παρακάτω στην Ελλάδα υπάρχει και ένα (τουλάχιστον αυτό βρήκαμε) Chrysler 300C το οποίο έχει δεχτεί τις ανάλογες μετατροπές και από πολυτελές πολύ γρήγορο οικογενειακό αυτοκίνητο έγινε μία γρήγορη και ξεχωριστή νεκροφόρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αγγελία πώλησης του εκκεντρικού 300C...

Κινητήρας 5.7 λίτρων

Η συγκεκριμένη εφοδιάζεται από ένα μηχανικό σύνολο 5.7 λίτρων που αποδίδει 340 ίππους. Πολύ… γκάζι θα λέγαμε γι’ αυτούς που ξέρουν τι θέλουν και με όλα πραγματικά τα κομφόρ! Δεν ξέρουμε τι συνέβη αλλά ο σημερινός ιδιοκτήτης την έχει βγάλει προς πώληση προφανώς γιατί οι δουλειές και σε αυτό το επάγγελμα είναι… πεθαμένες.

Για να δείτε και άλλα στραβά και παράξενα πατήστε ΕΔΩ

Chrysler 300C - Αμερικάνικη πολυτέλεια...
Chrysler με πολύ ήρεμο... φόντο
Ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών...
Μετατροπή που σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη....
Θεός σχωρέστον...
Δερμάτινα καθίσματα, αυτόματο κιβώτιο, φουλ έξτρα....
Η κεντρική κονσόλα...
Το μοτέρ V8 χωρητικότητας 5.7 λίτρων αποδίδει 340 άλογα... Με λίγα λόγια πας γρήγορα στην άλλη κατοικία...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης