Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ζώνη όταν οδηγούμε το αυτοκίνητο αλλά και το κράνος όταν είμαστε πάνω σε μοτοσικλέτα είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που αφορούν την ασφάλειά μας.

Είναι αποδεδειγμένο πως ζώνη ασφαλείας και προστατευτικό κράνος σώζουν ζωές μειώνοντας σημαντικά τις πιθανότητες ενός θανατηφόρου ή ενός σοβαρού τραυματισμού συγκριτικά με τη μη χρήση των παραπάνω.

Αγγελία με ειδικό gadget που σε φέρνει πιο κοντά στο θάνατο (και χωρίς να υπερβάλλουμε)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κλιπ Ζώνης Ασφαλείας Αυτοκινήτου…»
Την ώρα που ακόμα και η νομοθεσία επιβάλει την χρήση αυτών, υπάρχουν κάποιοι άλλοι που Το χρησιμοποιείς και είσαι έτοιμος για τον άλλο κόσμο…παροτρύνουν για το αντίθετο. Όπως θα δείτε σε σχετική αγγελία, ο καθένας μπορεί να αποκτήσει το λεγόμενο Κλιπ Ζώνης Ασφαλείας Αυτοκινήτου για απενεργοποίηση του ήχου υπενθύμισης»!!! Πρόκειται για ένα…. ψεύτικο κούμπωμα ζώνης ασφαλείας αυτοκινήτου για το οποίο όπως αναφέρεται “«θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τον ενοχλητικό ήχο υπενθύμισης όταν δεν έχει κουμπώσει η ζώνη ασφαλείας».

Κανένας βέβαια δεν αναφέρει τις συνέπειες που μπορεί να έχουν οι επιβαίνοντες στην περίπτωση εμπλοκής σε ατύχημα από την μη χρήση ζώνης ασφαλείας…

Αποδεδειγμένο η ζώνη ασφαλείας για οδηγό, συνοδηγό και πίσω επιβάτες σώζουν ζωές...

'Gadget'... για να μην σου σπάει τα νεύρα ο ήχος που παράγεται όταν δεν κάνεις χρήση της ζώνης ασφαλείας...

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης