Ο χρόνος γυρνάει πίσω στο 2002. Ο Laurent La Gamba επιχειρεί να βρει νέα πεδία δράσης για την τέχνη του (ζωγραφική). Τότε είναι που κάνει την πρώτη του απόπειρα να… εξαφανίσει ανθρώπους στον πραγματικό κόσμο. Στόχος του, όπως λέει, είναι να «σαγηνέψει» τον θεατή, «παίζοντας» με τα όρια της αντιληπτικής του ικανότητας.

Από τότε, κύλησε μπορεί νερό στο αυλάκι και όπως μεταδίδει το RΤ, ο 48χρονος καλλιτέχνης έχει τη δυνατότητα πλέον να… εξαφανίζει ανθρώπους μπροστά από ψυγεία, αυτοκίνητα και πισίνες! Το μόνο που χρειάζεται είναι… αρκετή υπομονή και μπόλικο χρώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ορισμένες φορές εργάζομαι μαζί με μαθητές. Άλλες, πάλι, με φίλους. Υπάρχουν και περιπτώσεις, όταν εργάζομαι σε δημόσιο χώρο, που χρησιμοποιώ υπαλλήλους στον χώρο εργασίας τους» αναφέρει ο Γάλλος ζωγράφος, σε δηλώσεις του στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήθελα να βρω μια μεγαλύτερη πρόκληση στη δουλειά μου. Έτσι, αποφάσισα να βγω έξω και να πειραματιστώ με τις ικανότητές μου στο καμουφλάζ» προσθέτει.

Η πρώτη σκέψη όσων παρακολουθούν τα video που ανεβάζει κατά καιρούς στο Διαδίκτυο είναι: Μήπως πρόκειται για… Photoshop;.

Δείτε τη συνέχεια και δώστε τη δική σας απάντηση…

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης