Δείτε πώς γυρίζουν τα χιλιόμετρα στο αυτοκίνητο από το κινητό τηλέφωνο...

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016, 12:03
Δείτε πώς γυρίζουν τα χιλιόμετρα στο αυτοκίνητο από το κινητό τηλέφωνο...

Σε... μάστιγα της αγοράς έχει εξελιχθεί το γύρισμα των χιλιομέτρων στα κοντέρ των αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα ένα πολύ μεγάλο ποσοστό υποψήφιων πελατών να πέφτει θύμα... πονηρών, που το μόνο Δόξα τω... Θεώ, από πονηρούς έχουμε μπουχτίσει. Άρα, μεγάλη προσοχή στα χιλιόμετρα ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου... που τους ενδιαφέρει είναι το χρήμα.

Παλαιότερα, με τα αναλογικά χιλιόμετρα που αναγράφονταν στον πίνακα οργάνων χρειαζόταν μία διαδικασία λίγων λεπτών για να μειωθεί ο αριθμός τους. Πλέον, η συγκεκριμένη διαδικασία απαιτεί σχεδόν 10 δευτερόλεπτα (καλά διαβάσετε), χρόνος ικανός για να γυρίσουν τα χιλιόμετρα από... 200.000 στα 80.000 ή όσο επιθυμεί ο πελάτης. Η διαδικασία γίνεται με ειδικό software που μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και σε κινητό τηλέφωνο και απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού το ταλαιπωρημένο από χιλιόμετρα αυτοκίνητο μετατρέπεται σε ένα «σχεδόν καινούργιο».

Όσο και να σας ακούγεται απίστευτο, είναι πέρα για πέρα αληθινό και για να το... εμπεδώσετε δείτε το σχετικό video παρακάτω.Για να δείτε και άλλα στραβά και παράξενα πατήστε ΕΔΩΤελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016, 12:30