Λεφτά υπάρχουν και όπως αποδεικνύεται πάρα πολλά, ιδίως στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Εκεί που Στην συγκεκριμένη δημοπρασία πληρώνεις για να μπορείς να κυκλοφορείς το αυτοκινητό σου για ένα χρόνο, με την πινακίδα που θέλεις…το χρήμα ρέει άφθονο η δημοπρασία που αφορά πινακίδες αυτοκίνητων καταφέρνει να συγκεντρώνει την αφρόκρεμα των βαθύπλουτων Αράβων που πληρώνουν όσο… όσο για να αποκτήσουν έναν συγκεκριμένο αριθμό πάνω σε πινακίδα κυκλοφορίας αυτοκινήτου.   

Στην χθεσινή δημοπρασία, ο Abdullah Al Mehri από το Άμπου Ντάμπι «έσπασε» τα ταμεία καθώς κατέβαλλε το αστρονομικό ποσό των 8 εκατομμυρίων ευρώ περίπου (31 εκατ. Ντίρχαμ) για να αποκτήσει την πινακίδα με τον αριθμό 1 στο αυτοκίνητό του. Ο συγκεκριμένος μάλιστα σε δηλώσεις του ήταν ξεκάθαρος τονίζοντας πως ήταν πρόθυμος να πληρώσει οποιοδήποτε ποσό για να αποκτήσει την συγκεκριμένη πινακίδα!!!   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Abdullah Al Mehri πλήρωσε σχεδόν 8 εκατομύρια ευρώ για να έχει την πινακίδα Νο1. Τόσο απλά...

Μάζεψαν πάνω από 25 εκατ. ευρώ!
Πολλά χρήματα πουλήθηκε και ο αριθμός πινακίδας Νο 7 και συγκεκριμένα αντί του ποσού των 3.5 σχεδόν εκατομμυρίων ευρώ. Ο νέος ιδιοκτήτης (της… πινακίδας!!!) είναι ο Abu Mohammad και την απέκτησε Ένας 32άρχονος Άραβας απέκτησε την πινακίδα με τον αριθμό Νο1…καθώς συμβολίζει τα επτά Εμιράτα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Ο ίδιος επιχειρηματίας πλήρωσε επιπλέον 1.6 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει και την πινακίδα με τον αριθμό 11.

Στην χθεσινή εκδήλωση δημοπρατήθηκαν 50 πινακίδες και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν άγγιξαν σχεδόν τα 25.4 εκατομμύρια ευρώ!!!  Αξίζει να σημειώσουμε πως ο αριθμός 11 είχε τα περισσότερα «χτυπήματα» (πάνω από 25) μέχρι να πουληθεί αντί του ποσού των 1.6 εκατομμυρίων ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πιο δημοφιλείς αριθμοί ήταν οι, 10, 11, 111, 22, 66, 999 ενώ 750 άτομα είχαν εγγραφεί για να συμμετάσχουν στην δημοπρασία.

Να πληρώνεις 3.5 εκατ. ευρώ για να πάρεις την πινακίδα με τον αριθμό 7....

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης