Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Είναι γνωστό σε εμάς τους άνδρες πως, όταν έχεις γυναίκα στο κάθισμα του συνοδηγού, κάτι μπορεί να Άκουσε την κοπέλα του και δείτε τι έπαθε…πάει στραβά! Από τη μία η… μουρμούρα, από την άλλη η επιλογή του σταθμού στο ραδιόφωνο, φυσικά το κλασικό «μην τρέχεις» και άλλα πολλά, που λίγο πολύ τα γνωρίζουμε.

Ορισμένες φορές, βέβαια, οι γυναίκες γίνονται ακόμα πιο… πιεστικές και δεν θέλει και πολύ για να την πάθεις! Κάτι αντίστοιχο, δηλαδή, που έπαθε ο συνονόματος Βασίλης, ο οποίος για χατίρι της κοπέλας του και για να γίνει ρομαντικός είπε να την πάει στην παραλία του Πόρτο Ράφτη με το αυτοκίνητο.

Είπε να γίνει λίγο ρομαντικός στην κοπέλα του, την άκουσε και δείτε τι έπαθε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λάστιχα!

Έλα, όμως που το αυτοκίνητο κόλλησε και άντε τώρα να εξηγήσει πως αν και τετρακίνητο (Audi S3 Χωρίς τα κατάλληλα ελαστικά δεν πας πουθενά. Δηλαδή πας, αλλά…quattro), από τη στιγμή που δεν φορά τα κατάλληλα ελαστικά κολλάει στην άμμο χωρίς να το καταλάβεις.

Τελικά, ταλαιπωρήθηκε λίγο μέχρι να τον τραβήξουν, αλλά σίγουρα πήρε το μάθημά του. Το σίγουρο είναι πως από εδώ και στο εξής θα φιλτράρει όσα ακούει από το… έτερον ήμισυ, ιδίως όταν βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του αγαπημένου του αυτοκινήτου.

Και... τώρα;

Η θάλασσα πίσω είναι ήρεμη, αλλά φανταζόμαστε πως δεν θα ήταν ήρεμη και η ατμόσφαιρα όταν κόλλησε το αυτοκίνητο!

Τι έπαθε ο ιδιοκτήτης του Audi για μια γυναίκα!

Θα μπορούσε να είναι και αξιοθέατο!

Τελικά η λύση βρέθηκε, το Audi έφυγε, αλλά οι αναμνήσεις θα μείνουν!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης