Η… ελληνική εκδοχή της ταλαιπωρίας που έχουν υποστεί όσοι καταθέτουν πινακίδες οχημάτων κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και στα social media και κάνει θραύση…

Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε τίποτα καθώς ο αρθρογράφος Αγησίλαος Βερούτης τα λέει σχεδόν όλα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Αξία αυτοκινήτου Πεζώ 206, 1959 κυβικά [με διόρθωσαν, είναι 1997], έτους ταξινόμησης 2001: €450
-Τέλη κυκλοφορίας 2015: €660

Δηλαδή δήμευση ετησίως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να παραδώσεις πινακίδες πρέπει να γράψεις τα στοιχεία σου 2 φορές χειρόγραφα σε δυο ίδια χαρτιά και να υπογράψεις. Τα στοιχεία αυτά ήδη υπάρχουν μέσα στο σύστημα της εφορίας.

Συν να συμπληρώσεις μια υπεύθυνη δήλωση ότι όντως θες να κάνεις αυτό που θες να κάνεις. Μην τυχόν και είσαι κανένας μαλάκας και τελικά δεν θες. Λέω τώρα…

Μετά θα περιμένεις σε μια ουρά που λέει πρέπει να έχεις χαρτάκι για τη σειρά σου, αλλά δεν έχει χαρτάκια, τελείωσαν. Αυτό γίνεται ώστε να στέκεσαι όρθιος δυο ώρες για να εξυπηρετηθούν οι 12 που βρίσκονται μπροστά σου, αλλά να μην μπει κανένας άλλος να σε πηδήξει τη σειρά και να νιώσεις πραγματικά υποσαχάριος Αφρικανός όταν θα τσακώνεσαι με τον κάφρο που προσπαθεί να μπει μπροστά στη σειρά ενώ ήρθε τελευταίος.

Κερατάς και δαρμένος.

Αλλιώς πλήρωσε €660 ευρώ το χρόνο για ένα σαπάκι αξίας €450.

Κατάλαβες γιατί οι Έλληνες μεταναστεύουν; Πάνε στον πολιτισμό. Στη Βουλγαρία δηλαδή.

ΥΓ: στις ΗΠΑ για να παραδώσεις πινακίδες, τις βάζεις σε ένα φάκελο και τις ρίχνεις στο ταχυδρομείο. Ξέρουν ποιος είσαι και τί θες να κάνεις.

 

Για να δείτε και άλλα στραβά και παράξενα πατήστε ΕΔΩ

     

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης