Διαβάζοντας τον τίτλο οι περισσότεροι θα πιστέψατε πως κάποιος μας τρολάρει. Είναι όμως αλήθεια και μάλιστα ο ιδιοκτήτης του πανάκριβου supercar, διεξάγει έρανο για να φτιάξει την αγαπημένη του Ferrari.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κάτοχος της υπέροχης 458 Speciale, πρόσφατα είχε ένα σοβαρό ατύχημα στην πίστα του Nurburgring, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να υποστεί πολύ μεγάλες υλικές ζημιές. Το κόστος για την επισκευή εκτιμάται στα 210.000 ευρώ. Η ασφαλιστική εταιρεία φαίνεται πως δεν τον καλύπτει και η Ferrari του είναι ένα βήμα πριν καταλήξει για παλιοσίδερα.

Προκειμένου να γλυτώσει από την ολική καταστροφή την «ιταλίδα καλλονή», αφού δεν έχει τα χρήματα για να την επισκευάσει, σκέφτηκε να στήσει ένα ψηφιακό έρανο μέσω της ιστοσελίδας http://thedeadferrari.com/ ζητώντας 3,99 ευρώ από τον καθένα. Ο ενδιαφερόμενος, μαζί με το ποσό πρέπει να στείλει μια φωτογραφία του και να επιλέξει σε ποιο σημείο του αμαξώματος θέλει να τυπωθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα 3,99 ευρώ αφορούν ένα τετραγωνικό εκατοστό του αμαξώματος, οπότε πρέπει να συγκεντρώσει 50.000 άτομα. Μάλιστα για να τους ανταμείψει, θα δώσει τη δυνατότητα σε ένα τυχερό να κρατήσει την επισκευασμένη Ferrari 458 Speciale για ένα μήνα. 

Ό,τι και να πούμε για αυτό τον τύπο είναι λίγο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης