Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ο 24χρονος Willian Dion McQueen οδηγούσε την νοικιασμένη λευκή Lamborghini Urus και όπως θα δείτε και στο βίντεο, προκάλεσε έναν απίστευτο χαμό, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κανείς θανάσιμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός οδηγός του πανίσχυρου SUV ενώ κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα σε έναν μικρό δρόμο, δεν φρέναρε ποτέ στο STOP με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα διερχόμενο Nissan SUV. Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης, το ιαπωνικό μοντέλο έμεινε στη μέση της διασταύρωσης αλλά η πανάκριβη Urus εκτοξεύτηκε στην ταράτσα ενός μικρού σπιτιού.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μετά το ατύχημα αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησαν να βοηθήσουν τον 24χρονο οδηγό, ο οποίος τράπηκε σε φυγή, καλώντας ο ίδιος μετά από αρκετή ώρα την αστυνομία, αναφέροντας πως λόγω σύγχυσης από τη σύγκρουση δεν ήξερε τί έκανε…

Μάλιστα στην κατάθεση του υποστήριξε πως μετά το ατύχημα θυμάται μόνο έναν άγνωστο να τον μεταφέρει στο ξενοδοχείο του και έναν φίλο του να τον πηγαίνει λίγο αργότερα στο Ιατρικό Κέντρο.

Από το ατύχημα τραυματίστηκαν ελαφρά και οι δύο οδηγοί, ενώ μπορεί οι κάτοικοι του σπιτιού να μην έπαθαν το παραμικρό, όμως οι ζημιές ήταν τόσο εκτεταμένες στην οικία τους, που αναγκάστηκαν να την εγκαταλείψουν μέχρι την επιδιόρθωση τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης