Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Σίγουρα σας έχει τύχει να επιστρέφετε από την Αθηνών – Λαμίας μετά από τριήμερο και να «πέφτετε» σε μποτιλιάρισμα από τα διόδια της Μαλακάσας. Μία κατάσταση που μπορεί να παρατείνει την προγραμματισμένη παραμονή στο αυτοκίνητο μέχρι και 2 ώρες, με τα νεύρα να είναι… δεδομένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκεφτείτε όμως έναν δρόμο ο οποίος από 50 λωρίδες γίνεται αυτόματα 10!

Ένα drone κατέγραψε σε βίντεο την χειρότερη κυκλοφοριακή συμφόρηση στον κόσμο. Πού αλλού, στην Κίνα και πιο συγκεκριμένα στον αυτοκινητόδρομο G4 έξω από το Πεκίνο. Οι κάτοικοι είχαν μία εβδομάδα εθνικής άδειας που ονομάζεται φεστιβάλ διακοπών και επέστρεψαν δυστυχώς όλοι μαζί. 

Στο βίντεο που θα δείτε, οι 50 λωρίδες (ναι καλά διαβάζετε, 50 λωρίδες) κυκλοφορίας, γίνονται 10. Φανταστείτε λοιπόν εκατομμύρια αυτοκίνητα να επιστρέψουν ταυτόχρονα από τον ίδιο αυτοκινητόδρομο των 50 λωρίδων και να πρέπει να συγχωνευτούν στο 1/5 χωρίς καμία οργάνωση ή προτεραιότητα, για να πληρώσουν διόδια. Καλύτερα μην το φανταστείτε, απλά δείτε το στο βίντεο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Είμαστε σίγουροι πως την επόμενη φορά που θα μείνετε ακινητοποιημένοι στον Κηφισό και θυμηθείτε τι τράβηξαν οι οδηγοί στην Κίνα, θα νιώσετε καλύτερα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης