Αν θεωρείτε πως εσείς έχετε προβλήματα και το άγχος σας έχει κυριεύσει με όλα αυτά που συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα, δείτε τι έπαθε ο παρακάτω κύριος στην Αγγλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άνθρωπος είπε να νοικιάσει ένα αυτοκινητάκι για να κάνει τη βόλτα του. Πήγε λοιπόν στην εταιρεία Celebrity Supercar Hire, έδωσε την πιστωτική του κάρτα και ζήτησε μια… φτωχική Lamborghini Huracan σε πράσινο χρώμα. Οι  υπάλληλοι του έδωσαν τα κλειδιά του οχήματος αφού πρώτα τσέκαραν τους τραπεζικούς του λογαριασμούς, αλλά δεν του εξήγησαν τα πάντα γύρω από το supercar. Δεν του ανέφεραν για παράδειγμα πως η ιταλίδα καλλονή φημίζεται για τις επιδόσεις και όχι για την ευρυχωρία της.

Αυτός είχε κλείσει ένα παιχνίδι γκολφ στο Wolverhampton. Έλα όμως που ο σάκος με τα μπαστούνια και τα μπαλάκια δεν έμπαινε με τίποτα στο πορτμπαγκάζ του εμπρός τμήματος της Huracan.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σκέφτηκε έτσι, το σκέφτηκε αλλιώς και σήκωσε το τηλέφωνο. Στην άλλη γραμμή ήταν ένας συγγενής. Αφού άκουσε το πρόβλημά του, πήρε το πανάκριβο και ολοκαίνουργιο αυτοκίνητό του –ένα Renault Clio δεκαετίας- και πήγε να του κουβαλήσει τον σάκο!

Τώρα καταλαβαίνετε τι σημαίνει προβλήματα!

      

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης