Μεγάλο είναι το πρόβλημα που υπάρχει στην Ιστιαία Ευβοίας σχετικά με το παρκάρισμα οχημάτων σε θέσεις που είναι αποκλειστικά για αυτοκίνητα ατόμων με αναπηρία. Αυτό μας τονίζει ο αναγνώστης του zougla.gr Ανδρέας Β. ο οποίος μας έγραψε χαρακτηριστικά:

«Στην Ιστιαία Ευβοίας έχουν μπερδέψει την έννοια του σήματος για παρκινγκ αναπηρικών αυτοκινήτων με τα αγροτικά. Οι φωτογραφίες είναι από τα παρκινγκ των super market Lidl και My market. Από τηλεφωνική επικοινωνία που έχω κάνει στο παρελθόν με την αστυνομία μου απάντησαν ότι δε μπορούν να κάνουν κάτι, γιατί το παρκινγκ είναι ιδιωτικό των καταστημάτων και από παράπονα που έκανα στα καταστήματα η απάντηση ήταν ότι δεν έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν τους πελάτες τους και ότι η κατάληψη του παρκινγκ εξαρτάται από την ανθρωπιά του καθενός. Υπάρχει κάποιος σε αυτή τη χώρα να μου πει πως μπορώ να βγάλω άκρη και να μπορώ να χρησιμοποιώ το παρκινγκ που δικαιούμαι ή θα πρέπει να περιμένω το κάθε ζώων που θα έρχεται να πάρει το αυτοκίνητό του, για να λογομαχήσω μαζί του που και με αυτό το τρόπο πάλι δε καταλαβαίνουν!!!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υ.Γ. Πάρκαρε και μια (Κυρία) που η εξήγηση που μου έδωσε ήταν ότι δεν εύρισκε που να παρκάρει!!!!!!!!!! Παρκινγκ βέβαια είχε πάρα πολλά αλλά ήταν 15 μέτρα μακριά από την είσοδο του καταστήματος.»

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αγροτικά έχουν κάνει κατάληψη στις θέσεις πάρκινγκ για ΑΜΕΑ…

Οδηγός που απλά ήθελε να παρκάρει…

Θέσεις πάρκινγκ στις οποίες παρκάρουν όοοι έχουν έλλειψη παιδείας…

Αν έχετε και εσείς να μας διηγηθείτε παρόμοια περιστατικά ή θέλετε να μας στείλετε φωτογραφίες και video από τα τρελά και παλαβά των ελληνικών δρόμων, τα περιμένουμε στο e-mail: automoto@zougla.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης