Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να συναντάμε ιδιωτικές θέσεις παρκινγκ σε πολυσύχναστες πόλεις με πωλητήριο σε απίστευτες τιμές. Αυτή τη φορά όμως η ιστορία από την Βοστόνη και η προσφορά των 665.000 ευρώ, η οποία μάλιστα απορρίφθηκε, κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ένα ζευγάρι στην Βοστώνη πουλάει το, 371τ.μ. σπίτι του, στην τιμή των 9.000.000 ευρώ. Ένα σπίτι με τέσσερις κρεβατοκάμαρες το οποίο διαθέτει και δύο στεγασμένες ιδιωτικές θέσεις παρκινγκ. Η ιδιοκτήτρια ανέφερε σε γνωστή εφημερίδα πως ήδη έχει απορρίψει δύο προτάσεις για να πουλήσει την μία από τις δύο αυτές θέσεις, στην τιμή των 665.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εάν σας ακούγεται το ποσό εξωφρενικό, να αναφέρουμε πως στην ίδια πόλη πριν λίγο καιρό πουλήθηκε μία θέση παρκινγκ εντός μεγάλου γκαράζ για το αντίτιμο των 576.000 ευρώ, δείχνοντας την απελπισία που υπάρχει γύρω από το παρκάρισμα. Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, στην πόλη της Βοστώνης εδώ και μία τριετία η εύρεση παρκινγκ έχει γίνει καθημερινό πρόβλημα, με τους κατοίκους να αφήνουν κάδους, καρέκλες και άλλα αντικείμενα όταν απομακρύνουν τα αυτοκίνητα τους, ώστε να «φυλάξουν» τη θέση τους (τί μας θυμίζει!). Μία τακτική η οποία έχει οδηγήσει σε πολλά περιστατικά βανδαλισμού αυτοκινήτων.

Αξίζει βέβαια να θυμίσουμε πως η μεγαλύτερη τιμή στην οποία έχει πουληθεί ποτέ θέση παρκινγκ στην ιστορία, είναι τα 1.1εκατ. ευρώ πέρυσι στο Χονγκ Κονγκ, καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ. 

Δείτε εδώ: Πόσο είναι το πρόστιμο για θέσεις παρκινγκ που «κρατούνται» με τελάρα και καρέκλες στην Ελλάδα;
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης