Η Enzo είναι αναμφισβήτητα ένα από τα κορυφαία αυτοκίνητα στην ιστορία της Ferrari. Κατασκευάστηκε σε μόλις 400 μονάδες από το 2002 έως το 2004 και η τιμή της αυτή την εποχή αγγίζει «εξωπραγματικά» νούμερα.

Οι περισσότερες Enzo ανήκουν σε συλλέκτες, οι οποίοι δεν διστάζουν να δώσουν εκατομμύρια ευρώ για να τις κάνουν δικές τους. Μεταξύ των εκλεκτών κατόχων είναι και ο David Lee. Ο αμερικανός είναι λάτρης των Ferrari και θεωρείται ένας από τους καλύτερους πελάτες της μάρκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αγαπημένο του αυτοκίνητο είναι η κόκκινη Enzo. Την διατηρεί σε τέλεια κατάσταση και την εμφανίζει μόνο σε ειδικές περιστάσεις. Όταν χρειαστεί να την παρκάρει, το κάνει μόνο με βοήθεια, καθώς δεν θέλει να ρισκάρει πιθανή επαφή με άλλο όχημα ή αντικείμενο.

Παράδειγμα το παρακάτω video. Οι διοργανωτές θέλησαν να παρκάρουν την Enzo του παράλληλα στις 458 Speciale και Porsche 918 Spyder. Ο χώρος ήταν περιορισμένος και το supercar δεν είναι και το πιο εύκολο στον χειρισμό. Οπότε επιστρατεύτηκαν δύο ακόμα άτομα, τα οποία έδιναν οδηγίες.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης