Πολίτες μήνυσαν το Δήμο για αυτά τα σαμαράκια. Πώς θα περάσει ασθενοφόρο;

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021, 22:00
Πολίτες μήνυσαν το Δήμο για αυτά τα σαμαράκια. Πώς θα περάσει ασθενοφόρο;

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Είναι να απορεί κανείς καμιά φορά με τις αποφάσεις των αρμόδιων φορέων. Αυτή τη φορά μεταφερόμαστε σε μία περιοχή της Αμερικής όπου το κράτος θέλοντας να «αναγκάσει» τα διερχόμενα αυτοκίνητα να ελαττώσουν ταχύτητα, τοποθέτησε σαμαράκια. 

Μία τακτική που χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο με συνήθως δύο σαμαράκια τα οποία έχουν και μία εύλογη απόσταση μεταξύ τους. Όπως θα δείτε όμως στο βίντεο, στην συγκεκριμένη περίπτωση τοποθετήθηκαν (από λάθος;) πέντε συνεχόμενα, κάνοντας το πέρασμα από πάνω τους πραγματικά επικίνδυνο και σχεδόν αδύνατο.

Κανείς δεν σκέφτηκε πώς θα περάσει από εκεί ένα ασθενοφόρο ή πυροσβεστικό σε μία ώρα ανάγκης; Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι πολίτες προχώρησαν σε μήνυση κατά των αρμόδιων φορέων για την αφαίρεση τους. Το βίντεο προέρχεται από το 2009 όμως δεν έχει υπάρξει ενημέρωση για την εξέλιξη της υπόθεσης και εμείς δεν μπορούμε παρά να υποθέτουμε πως αφαιρέθηκαν τα τρία μεσαία.

 

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα διερχόμενα αυτοκίνητα όχι μόνο ελάττωναν ταχύτητα αλλά σίγουρα οι οδηγοί σταμάταγαν εντελώς για να ελέγξουν εάν έκαναν κάποια ζημιά στο αυτοκίνητο τους.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021, 22:00