Το αυτοκίνητο ήταν ειδική παραγγελία. Ο μπαμπάς έδωσε περισσότερα από 3 εκατομμύρια δολάρια για να το κάνει δικό του και περίμενε αρκετούς μήνες μέχρι να το παραλάβει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γιος του, αντίθετα, χρειάστηκε λίγα λεπτά για το διαλύσει. Ο 17χρονος νεαρός πήρε την υπέροχη Pagani Huayra Roadster προκειμένου να κάνει μια βόλτα με τον κολλητό του. Δεν μπόρεσε όμως να ελέγξει τη δύναμη του πανίσχυρου ιταλικού hypercar των 764 ίππων, με αποτέλεσμα να τρακάρει.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το one-off διαλύθηκε τελείως. Ο εμπρός αριστερός τροχός αποκολλήθηκε από τον άξονα, ανάρτηση, καπό και δεξιά πλευρά έγιναν κομμάτια, με τον δρόμο να γεμίζει ανθρακονήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ατύχημα συνέβη στο Ντάλας των ΗΠΑ. Ευτυχώς, οι δύο νεαροί βγήκαν από την καμπίνα χωρίς να πάθουν το παραμικρό. Όσο για τον μπαμπά, τον δισεκατομμυριούχο Tim Gillean, δεν γνωρίζουμε πώς αντέδρασε.

Την Pagani μπορεί να τη φτιάξει από την αρχή ή να παραγγείλει άλλη, καθώς τα χρήματα του περισσεύουν. Εξάλλου, στην κατοχή του έχει μία La Ferrari, μία McLaren Senna, μία Rolls-Royce Dawn, μία Bugatti Chiron και μία Lamborghini Urus.  

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης